Nejste přihlášen/a.
Podívejte na různé možnosti př/...(nejen jističů); musíte vybírat podle výrobce a typu jističe...dále jestli jsou jednofázové, třifázové... a zhruba ceny
Vám se tedy jedná jen o propojení třech jističů na vstupu do jističů?
Viděl jsem hodně zapojení, i kdy byl míchán drát Al s Cu, ale nikdy neviděl problém. Já bych tam dal normální propojovací jednofázovou lištu, nebo silná drát Cu. Můžete se pak 1x za rok dívat, co to dělá. Nevím jaká máte jistit, kde je umístění drátu ke šroubku. Drát Al strčíte napravo, drát Cu strčíte nalevo v otvoru jističe a dráty se nedotknou. Nebo mi řekněte, Al drát se v jističi dotýká čeho? Šroubku, který je z jakého matroše, a plech v jističi do kterého je upevněn drát se šroubkem je z jakého matroše?
Já jsem pro Cu 4(6)mm
Pokud se dráty nespojí v jedné svorce, tak použití mědi nevadí. Vždy se najde nějaký způsob, jak se třeba pomocí jiného propojení přímému spojení AL a CU vyhnout. Když to nejde jinak, tak lze použít Cupal.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.