Dobrý den, máme koupenou pračku Beko, stará asi třičtvrtě roku. Dneska se stalo při praní, že se pračka sekla. První prádlo se vypralo v pořádku. Potom jsem zapnula povlečení na postele (je z mikrovlákna - takže jeden povlak na peřinu , jeden na polštář, to samé už jsem prala několikrát a vždy bez problémů.) Dnes se začalo povlečení normálně prát, ale v půlce praní se pračka sekla a nechtěla pokračovat v praní. Prádlo jsme vyndali, nechali vypustit vodu a pustili ji na prázdno. To proběhlo bez problému, ale při druhém pokusu o vyprání povlečení se stalo to samé. Čím by to mohlo být? Máme volat opraváře? Díky za jakouliv radu.
Naše pračka se taky zasekava a pomůže o jeden zoubek otočit kolečko, pak se zase rozběhne a pokračuje. Jestli máte pračku s kolečkem. Naše už je teda přes 10 let stará a byla levná, tak o opravě neuvažujeme. Až se úplně rozbije, koupíme novou.
Stejně to podle všeho asi vypadá na problém s motorem, takže je to tím vyřešené a voláme opraváře, u kterého jsme to i kupovali. Já se ptala, aby to náhodou nemohlo být něčím, co je jenom banalita a my ho nevolali zbytečně.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.