Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pračka se při praní zasekne

Od: terkah odpovědí: 5 změna:
Dobrý den, máme koupenou pračku Beko, stará asi třičtvrtě roku. Dneska se stalo při praní, že se pračka sekla. První prádlo se vypralo v pořádku. Potom jsem zapnula povlečení na postele (je z mikrovlákna - takže jeden povlak na peřinu , jeden na polštář, to samé už jsem prala několikrát a vždy bez problémů.) Dnes se začalo povlečení normálně prát, ale v půlce praní se pračka sekla a nechtěla pokračovat v praní. Prádlo jsme vyndali, nechali vypustit vodu a pustili ji na prázdno. To proběhlo bez problému, ale při druhém pokusu o vyprání povlečení se stalo to samé. Čím by to mohlo být? Máme volat opraváře? Díky za jakouliv radu.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jhcd
hodnocení

0x
Naše pračka se taky zasekava a pomůže o jeden zoubek otočit kolečko, pak se zase rozběhne a pokračuje. Jestli máte pračku s kolečkem. Naše už je teda přes 10 let stará a byla levná, tak o opravě neuvažujeme. Až se úplně rozbije, koupíme novou.

hodnocení

0x

Servis,máte predsa záruku.

terkah
hodnocení

Stejně to podle všeho asi vypadá na problém s motorem, takže je to tím vyřešené a voláme opraváře, u kterého jsme to i kupovali.
Já se ptala, aby to náhodou nemohlo být něčím, co je jenom banalita a my ho nevolali zbytečně.

hodnocení

0x

Ještě je reálná verze že se prádlo před ždímáním špatně rozložilo, pračka nenechá vyždímat špatně vyvážený buben...

Pokud to pračka trpí jen s povlečením a s ničím jiným ne pak je to reálné ..

Nakonec uvidíte co řekne opravář...

terkah
hodnocení

To samé bych si myslela, kdybych to povlečení prala poprvé, ale pralo se to snad už desetkrát

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]