Nejste přihlášen/a.
Krásný den! Tohle je můj první dotaz tady, takže nevím, jestli se ptám dobře, nicméně jsem se rozhodl, že zkusím štěstí a třeba mi někdo pomůže. Jak už z názvu vypovídá, tak byčejné špunty do uší nechci a že dám radši přednost Bluetooth verzi.
Kamarád má Air pody a půjčil mi je na vyzkoušení, byly luxusní, ale 4K bych momentálně sháněl těžko. Proto hledám alternativu kolem 800 - 1000, což si myslím, že na začátek není špatné. Chtěl bych, aby byl zvuk čistý, abych nerušil okolí a aby mi ty špunty tak rok, dva vydržely a HLAVNĚ NEPADALY z uší. Za jakýkoliv tip či radu budu moc rád, hledal jsem různé modely a četl články, recenze, nicméně nevím, které špunty mi vyjdou nejvýhodněji. Je to praktické, protože nemusím řešit zamotaný kabel, můžu třeba jedno sluchátko někomu půjčit a zkrátka se nemusím bát. Z tohoto důvodu vybírám bezdrátové špunty, a tak prosím o tipy na kvalitní modely.
Ještě jednou díky!
Takže jestli chápu dobře, tak chceš špunty na způsob těch airpodů? Jako kompletně bez kabelu? Nebo můžou být propojeny mezi sebou kabelem?
Ano, nicméně včera jsem zjistil dost zásadní věc, a to, že jeden model sluchátek, (QCY T1C), který mě opravdu hodně zaujal a který hraje luxusně se páruje s Bluetooth 5.0, nicméně já vlastním telefon Huawei p9 Lite 2017, který má verzi Bluetooth 4.1.. myslíte, že mi to půjde? A když ne, tak jak najít alternativu? Dráty vůbec nechci, jde mi opravdu o bezdrátové špunty. Opravdu jsem četl mnoho recenzí a díval se na různ= E-shopy, nicméně nikde jsem nenašel odpovědi na své otázky a taky na to, jak zkrátka vybrat sluchátka, jestli záleží na typu mobilu a zkrátka jak se v tom všem orientovat. Za veškeré rady a tipy budu moc rád, opravdu mi pomůžete a uděláte radost Jak říkám, na sluchátka jsem se už připravoval, těšil, nicméně pak jsem s ekouknul na ten Bluetooth a.. nevím, no. Mrzí mě to.
Bluetooth je zpětně kompatibilní, takže 5.0 a 4.1 spolu půjdou bez problémů. Jenom nevím jestli do 1000Kč najdeš tento druh sluchátek s dobrou kvalitou.
Nedoporučuji z osobní zkušenosti... tyto sluchátka jsou klasická čína, pod několika značkami je lze sehnat i za 400Kč.
Zvuk je spíše špatný, navíc se zvláště rozpadal a byli tam takové ty vteřinové záseky.
Tato konstrukce sluchátek navíc velmi žalostně drží v uchu a na delší poslech to není už po hodině jsou v uchu dost nepříjemné a člověk o nich dost ví, navic je musí pořád tlačit zpět.
Výdž byla velmi kolísavá a nízká.
V uších vypadají hrozně, vizuálně nesedí a dost trčí, rozhodně nejsou nenápadné.
K mobilu se připojí jedno sluchátko a druhé se připojí k tomu prvnímu, nelze tedy poslouchat pouze pravé sluchátko nebo s ním volat.
Dobíjecí krabička nemá z nějakého záhadného důvodu víčko a sluchátka v něm moc nedrží ...
Na to dát krabičku do kapsy je moc velká, když ji dáte do baťohu sluchátka z ní vypadnou a nedobíjí se.
Zkušenosti: klasický čínský produkt, kopíruje dražší konkurenci, ale velmi nepoveděně. V praxi jsou nepoužitelné.. za málo peněz velmi málo muziky ...
Dobrý den,
právě jmenované airpody, lze doporučit.
Časem u levných sluchátek zjistíte spoustu důvodů, proč si koupíte dražší a časem stejně u těch airpodů skončíte.
za 1000Kč nic slušného neseženete, zvuk bude špatný, výdrž baterie neuspokojivá. Lze v této ceně sehnat takové ty špunty spojené kabelem- toto nedoporučuji, to už jsou lepší normální drátová. Upozorňuji na to, že u většiny bezdrátových sluchátek Vám jedno sluchátko samo hrát nebude (vždy je jedno buď levé nebo pravé hlavní a to musíte mít v uchu vždy a k tomu se připojuje druhé.) to je velká nevýhoda proti airpodům, které hrají obě nezávisle na sobě a obě mají dobrý mikrofon a lze s němi volat.
jako konkurenta bych uvedl Huawei FreeBuds, ale ty mají takové ty silikonové šputny, takže izolují více od okolí, což považuji za nevýhodu, u airpodů pořád slyším, když na mě někdo promluví, zatroubí auto apod. mají nižší výdrž na baterii a cena je nižší jen o 1000kč ...
Doporučuji zainvestovat.
Při výběru jsem také dlouho laboroval a hledal, jak sehnat něco stejného, ale levnějšího - vždy obrovské zklamání. Nakonec jsem si airpody koupil, spokojenost, vše funguje tak jak má, výdrž baterie v praxi neomezuje, nabíjím jednou za týden. Zvuk je na běžné poslouchání velmi slušný. V tomto případě, si cenu výrobce dokáže cenu opravdu vyargumentovat.
Ty airpody jsou opravdu dost drahé. Skoro 5 tisíc korun už jen tak někdo za sluchátka nedá. Neříkám, že nejsou kvalitní, ale cena je vysoká. Řekl bych, že klidně podobná sluchátka za 2 tisíce už budou hrát dobře a většině budou stačit.
Drahé nejsou ... jsou stejně drahé jako konkurence.. rozdíl je vždy pár stovek. Mnoho konkurentů je naopak ještě dražších. Mnoho podobných sluchátek, se stejnou funkčností, zvukem a konfortem není - nenapadají mě ani jedny. - ty od Huawei jsou velmi podobné co do funkčnosti a pohodlnosti, zvuk je subjektivně stejný... ale cena je jen o pár stovek nižší...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.