Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nove automaticke pracky jsou mokre

Od: rampepurda2 odpovědí: 7 změna:

Doslouzila nam po 10.letech pracka a tudiz jsem se vydala koupit novou.Dost me prekvapilo,kdyz jsem nekolik pracek otevrela,ze ve vsech bylo mokro.Sla jsem do jineho obchodu a tam totez.Prodavac sdlil,ze je to z vyroby,jak to zkouseli.Neumim si predstavit,ze pracka takto vlhka vevnitr stoji nekde v zapadle prodejne treba nekolik mesicu.Vnitrek je sice nerez a UH,ale neverim tomu,ze to je takto v poradku.Kdyz jsme kupovali tu minulou pracku,vlhka rozhodne nebyla.Ja vzdy po prani vse peclive vytiram do sucha a ted toto.Jaky mate na to nazor Vy,zajimaly by me Vase nazory.Diky!

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x
Nikdy jsem nezkoumal zdali jsou pračky v obchodech suchý nebo ne, ale selským rozumem vzato tam po zkoušce ve fabrice trochu vody vždy zůstane. A ještě něco, teda aspoň já neznám žádnou ženskou, která po praní vytírá pračku do sucha. Není to zcela zbytečný? Stejně vytřeš jen otáčivej buben a nic víc, všude jinde voda zůstane. Vybodni se na vytírání a ušetříš si dost zbytečný práce.
slonbonjohn*

Souhlas. Mě to připomíná manželku jednoho kolegy, která žehlila i ponožky.*zed*

Mě manželka nežehlí už ani trenky :)

xoxoxo

chachachaaaaaaaaa*haha*

hodnocení

0x

Je to tak,ta voda je tam z výroby.Myslím si že tam nevadí,musí být asi nějak chemicky ošetřená.protože jsem ještě neviděl nějakou co by smrděla.

lidka*
hodnocení

0x

Tak určitě nevytírám po praní pračku - ani buben. Jediné co vytřu - to je ve dvířkách u pračky ARDO spodek v gumovém těsnění. Tam voda špatně odtýká a když peru na nižší teplotu, občas tam zůstává i trochu prášku. A mám ji 15 let a zatím jsem na ní nic neměnila - ani tu gumu. Kolega měl stejnou pračku a gumu měnil asi po dvou letech. Pravděpodobně ji zbytky prášku narušily. Jinak ji nechám po praní pootevřenou.

hodnocení

0x

Vřelý souhlas se všema *hej*Nekupujte pračku v kamenném obchodě. Zadejte do vyhledávače značku a typ, která se vám nejvíce líbila, porovnejte ceny různých prodejců a objednejte si ji na netu. Dovezou vám ji domů a ještě ušetříte dost peněz.;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]