Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Podle jakých parametru kupovat vestav.troubu

Od: pruskova odpovědí: 4 změna:

Dobrý den chtěla bych se zeptat,mám doma troubu zn.Fagor 2H-425.Je to dle mého názoru,starý typ jako někde ze 17 století.Chtěla bych si koupit novou,ale nevím jakých parametru se držet.Hlavně trouba má na výšku i šířku 64cm.Nenašla jsem nikde na netu vestavěnou troubu s rozměry 64cm.Mohla bych si koupit s rozměry menšími?Vadilo by to?Předem moc děkuji za nějaké rady.Kateřina

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

To je na vás, jestli to bude vadit. Na funkčnost to vliv nemá, pokud vám nevadí menší trouba, důležité jsou ostatní parametry, aby byly srovnatelné, nebo lepší, než vaše stávající trouba. Pak je zde otázka estetiky, to musíte posoudit sama.

hodnocení

0x
Důležitý pro vás bude vestavný otvor pro troubu(je vestavná, že), pak si už jen dáte cenový strop a požadavek na funkce, které u nové budete chtít a můzete vybírat.

hodnocení

0x

Pokud nebude omezovat menší velikost Vaše potřeby, pak pochopitelně menší velikost vestavět půjde. Otázka pak je pouze vhodným způsobem upravit-zakrýt volný prostor, který vznikne po jejím umístění. A mimo ty rozměry, havně posuďtě její užitkové parametry, multifunkčnost, možnosti časování a programování, jednoduchost obsluhy. Dále i provedení (nerez), izolační vastosti a podobně.

V dnešní době je nabídka velice "široká". Dobré je se třeba podívat i na srovnávací portály "Heureka.cz" nebo "Zboží.cz" a přečíst si i recenze na konkrétní dané typy od zákazníků, kteří si je už zakoupili. A rovněž na ceny jednotlivých dodavatelů.

pruskova
hodnocení

Děkuji všem moc za rady.:) Moc jste mi pomohli.Kateřina

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]