Dobrý den.chci se zeptat,mám virtual mobil.cz a chtěl bych si nechat přenést číslo na druhou SIM kartu téhož virtuala mobil.cz šlo by to přes jejích info linku?
Pokud chcete mít jedno číslo na dvou SIM kartách téhož operátora, tak samozřejmě dotazem přes jejich infolinku. Pokud to tedy operátor nabízí. Jestliže máte číslo u jiného operátora a chcete přejít k mobil.cz,pak u stávajícího operátora pozadate o číslo ČVOP.
zek*
Tu starou simku bych vyčerpal kredit a pak zničil,a to číslo bych chtěl mít na té nové simce
A to má jaký smysl? Pokud potřebujete jinou velikost karty, požádejte o duplikat.
zek*
Smysl ten že jsem si koupil nový telefon a ta SIM karta ze starého telefonu mi tam nešla strčit tak jsem ji blbě ostříhal a nechce mi ji mobil přijmout,no jsem vul,ten duplikát to by šlo,to jsem vůbec nevěděl,jak to udělat zavolat tam?
netřeba vytelefonovat kredit, přelijí ti číslo i se zbytkem kreditu. potřebuješ koupit jejich novou kartu a pak potřebuješ od staré SIM myslím že PUK, zavoláš jim řekneš co chces operátorka se tě vyptá a mě to chodilo do hodiny, jesště došla před tím SMS
zek*
Děkuji, přesně tak by to mělo jít, našel jsem o tom na idnes článek z roku 2013.jeste že mám ten PUK
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.