Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký telefon do 6000Kč?

Od: jirizu odpovědí: 8 změna:

Ahoj, rozbil se mi displey na mém samsungu s4, tak chci koupit nový telefon. Přemýšlím o koupi ASUS ZenFone Max Pro (M1). Zaujala mě ta výdrž na baterku. Nebo doporučíte jiný do 6000kč? Kvalitní foťák v mobile nepotřebuji na focení mám zrcadlovku. A hry taky nehraji.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

krtek66
hodnocení

0x

Xiaomi Red mi note 5

22.02.19 15:24
hodnocení

0x

Mám redmi 4 4/64 přes rok, spadl mi několikrát, vše naprosto bez potíží a funkční. Proto jsem koupil na bazaru manželce MI2 - vše ok, je spokojená.

Další koupím zase xiaomi (pro děti, až bude třeba... zatím jim stačí xcover..)

re4zon
hodnocení

0x
Ten asus doporucuju vsema deseti. Mam ho pul roku a je naprosto perfektni, baterka dva dny kdyz ho mam v ruce porad. Osobne nechapu tu posedlost xiaomi, sice jsou hardwarem za tu cenu slusne, ale vsechny co jsem mel v ruce byly kvalitou materialu priserne, levne plastaky. Dva jsem videl znicene po padu z pul metru.

mt
hodnocení

0x

Xiaomi A2 lite, baterka vám vydrží dva dny.Cena poměr výkon bezkonkurenční.

hodnocení

0x

Co třeba nový Honor 10 Lite?

hsnns
hodnocení

0x

Honor 7a je dobrý a je do 5000 kč

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]