Nejste přihlášen/a.
Včera jsem po nějaké době musela znovu ladit televizor po výpadku proudu v domě. Zaujala mě informace při závěrečné fázi ladění : " úplně uzamčené kanály 13 " viz. příloha. Může mi někdo objasnit, co se pod touto informací skrývá, k čemu je dobrá apod. díky
Nejsem z toho vůbec moudrý ...tak kanály nalezeny ale všechny nebo jen nějaké uzamčený? Jestli vše funguje tak bych to neřešil proč a nač hlavně ze funguje Jinak nejsou to kanály se slabým signalem nebo placené mě nic nenapada Nastavit ručně jisté půjde To je těžké neví se typ a co ma dělat a jak je nastaven Vaří se jen z vody Většina ma TV a ne setobox...
Můžete poslat model toho vašeho boxu? Podíváme se po manuálu, co se tam o tom píše.
Vážně doufám, že tahle černobílá stará tv je jen někde na chatě a nikdo se na to nekouká každý den.
..nostalgické vzpomínky na chatě, chalupě nebo tím tazatelka odrazuje děti či vnoučata od koukání na telku..
typ SENCOR 1007T ; jinak jsem ještě pro zajímavost i dnes znovu ladila ( závěr viz příloha ). Při stejném stavu jen o den později je závěr ladění trošku jiný . . ... Asi na závěr konstatuju, že mi to co chci funguje a jen čistě technicky jsem si chtěla rozšířit technické znalosti. Když jsem zadala " úplně uzamčený " tak jsem se k ničemu nedopracovala a tak jsem se obrátila o info sem. děkuji všem a přeji vše dobré
Podle manuálu [PDF, 12MB] ( stránka výrobku) by to mohly být vámi (zřejmě nechtěně) nastavené rodičovské zámky pro některé kanály.
Zkuste se v seznamu programů podívat, jestli u některých z nich nemáte poznámku o zámku nebo zkuste všech 51 projít, jestli se do nich můžete přepnout.
Rozdíl 5 naladěných TV programů je zřejmě jeden multiplex s hraničním příjmem podle počasí. Těžko určit, když stejně jako každý běžný divák nesledujete, které muxy a programy jste pokaždé naladila. Hlavně že vám hrajou ty, které přijímat chcete.
32 naladěných rozhlasových programů mi připadá jako vysoké číslo. Jsou všechny jiné?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.