Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Aktualni firmwer SRT 8211

Od: micurin® odpovědí: 6 změna:

Nejnovejší firmwer SRT 8211?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

21.02.19 16:36
hodnocení

2x
2. 3. 8

daniela*
hodnocení

0x

olinl
hodnocení

0x

Koupil jsem tento typ set-top boxu před třičtvrtě rokem a dvakrát reklamace a vrácení poněz. Recenze set-top-boxy.heureka.cz/... . Snad se výrobce polepšil.

daniela*

A jak to souvisí s otázkou? ;)

olinl

Na otázku už odpověděl miki, takže je to jen dovětek o kvalitě. Více o strastech (i firmware) s tímto přístrojem v recenzích.

daniela*

Na mě to působí trochu jinak, no ale tak každý může vyjádřit svůj názor a svoji zkušenost. Ale když už u toho jsme, tak hodnocení 85 % se mi nezdá vůbec špatné, navíc až moc uživatelů uvádí problémy, se kterými si oni neví rady, ale přitom nejsou vadou zařízení. Přístroj ani výrobce nemůžou za uživatele, kteří netuší, co dělají. ;) I takoví potom reklamují, vrací a nadávají na internetu. Tím se nechci nikoho dotknout, ale některé "problémy" v recenzích jsou až úsměvné.

Souhlasím, že se SRT 8211 hodně zahřívá, ale v tom není jediný. Jiný problém v něm nevidím, a to mám blízkou zkušenost se dvěma kusy. Uznávám sice, že svoje mouchy má, například nastavení výstupu není až tak triviální a návod vcelku neexistuje, ale podle mě se jedná o vcelku povedený přístroj, který je bohužel trochu složitější nastavit. Je až s podivem, jak dobře odladěný je ve srovnání s konkurencí - Zircon Ice nebo Emos EM170, to je teprve peklo. Zircon se tedy (tak moc jako 8211) nehřeje, pravda, ale jinak hrůza. A RF modulátor snad jenom pro okrasu.

Upřímně, kdybych teď vybírala další set top box, asi bych do SRT 8211 znovu dobrovolně nešla, zase takový zázrak to doopravdy není, ale zároveň netuším, co bych vybrala. Všechno, co by snad mohlo být kvalitnější, je cenově "trochu" jinde. Když jsem u známých viděla Teslu TE-380, taky mě svým ovladačem a ovládáním nijak nenadchla.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]