Dobrý den, doma mi leží měsíc stará elektronická cigareta, použita asi 5x.. byl to nevhodný dárek.. Chci ji tedy prodat jenže vůbec už nevím kde.. už jsem zkoušel asi 5 internetových bazarů a ani na jednom nejsou povoleny k prodeji a inzeráty mi byly ihned smazány.. Ptám se tedy, je vůbec možné ji prodat na internetu? Pokud ano tak kde, na jaké stránce?
Na internetu těžko, to nepovolení asi bude všude - ptejte se po kamarádech, známých atd. nebo se podívejte, jestli někde poblíž nenajdete takovou tu tabuli, na kterou si každý může dát lísteček. Třeba v Albertech bývá.
Jedine na srazu nadsencu z nejakeho specializovaneho fora, jsou takova. Ale pokud to neni neco extra a jen obyc ecigareta za par stovek, nikdo to chtit nebude.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.