Typ na odolny telefon Od: cenlda 20.02.19 08:57 odpovědí: 4 změna: 22.02.19 09:04
Dobry den, chtel bych se poradit, chtel bych si koupit odolny telefon mezi 3-4tis. Display okolo "5" Nemate s nejakym zkusenosti? Dekuji
4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení
0 x
mobilni-telefony.heureka./...
S tou ramkou to není na hraní her, ale jako telefon je to výborný kousek.
Mám doma verzi 2 i 3 - pro děti ideál. Opakovaně padal z kapsy při jízdě dítěte na kole - pár škrábanců a furt OK.
0 x
I běžný telefon s kvalitním silikonovým obalem a ochranným sklíčkem vydrží neskutečné věci. A za ty peníze bude lepší hw.Já bych to neřešil...
Dobrý den, když si koupím obyčejný telefon tak opravdu vydrží i případný pád z kapsy když ho budu mít v silikonovém obalu? Dekuji
Xiaomi mi vydržel, sklo má dobrý... Pro pády možná bude lepší pouzdro typu peněženky... Ale já ho mám v obalu z Číny za 69,- a je odolný celkem dost
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz. Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.