Pro mě by bylo velký plus, že Phillips podporuje multimediální centrum kodi na rozdíl od Samsungu který ho naopak blokuje. Jinak, až budu vybírat chytrou televizi budu hledat televizi na jádru android nebo linux. Korejci můžou mít milion patentů na kvalitu obrazu, ale když má být televize multimediální zařízení tak ať mi neříká jaké aplikace chci použivat.
U nás si toho nikdo nevšímal byly zabalené a těžko se na to člověk podívá, to by musel vybalit... Na netu jsem nic nenašel...
petad
Mám Sharp 32cfg6022 kterou jsem kupoval minulý rok v planeu za 6249kč a jsem s ní mega spokojen. Má rychlý internet, YouTube a dokonce aquos net který je něco jako mobil že si tam můžete stáhnout do své tv aplikace jako třeba nějakou hru nebo rádio. Za mě Sharp super ale nevýhoda je že se trošku déle načítá ale není to tak hrozný
Dobrý den, neporadím vám, kterou z uvedených televizí vybrat, ale spíše to, abyste se na obě zajel osobně podívat. Na podzim jsme kupovali s manželem televizi a manžel předvybral 3 adepty (jedna cca 15000, jedna přes 20000 a jedna skoro 40000). Manžel se pořád na všechno vyptával v obchodě, nechal si tam pustit akční scény, aby viděl obraz při rychlém pohybu - zda není takový trhaný a nakonec se mu obrazem nejvíc líbila ta nejlevnější. Dokonce si tam po domluvě na flashce přivezl vlastní film, aby to viděl na něčem, co není natočené jen pro ty prezentace. Byli jsme v obchodní zóně v Čestlicích, ale bohužel si napamatuju název obchodu. Přeji šťastnou volbu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.