Byl už skoro vybitý a najednou se vypnul pak jsem se ho pokusila dát na nabíječku a rozsvítil se červený blesk ikonka a furt svítila obrazovka a bylo napsáno 0% dál to nešlo tak jsem si myslela, že je to nabíječkou. Zkusila jinou a pak už vůbec nový stalo se to včera večer a furt nic a nereaguje vibrace nic vůbec to zapínací tlačítko akorát červená dioda svítí když se mobil připojí na nabíječku jakmile odpojí tak zas zhasne jiné nabíječky jsme nezkoušeli takže problém je asi vevnitř v mobilu. Mobil mám od srpna minulehho roku a nikdy se mi tohle nestalo ani žádný problém v rychlostiba tak jsem neměla šlapal jak má až teď a je to značka Huawei Y6 Prime 2018.
Možná studený spoj... nějaká vlhkost, zkrat baterie... zkuste na chvilku odstranit dekl- zadní část mobilu a nechat vyschnout. Tento telefon tuším má baterku pod dalším krytem... pokud ne, vyjměte baterku a celé složte...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.