Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak naprogramovat dálkový ovladač TV?

Od: flodur® odpovědí: 10 změna:

Dobrý den,

najde se někdo popsat v několika bodech (krocích) jak naprogramovat dálkový ovladač pro TV DAEWOO 20Q1T tak aby bylo možné vyvolat předvolené programy názorně:

ČT1 tlačítkem č.1 na DO; ČT2 tlačítkem č.2; Nova tlačítkem č.3; Prima tlačítkem č.4

Děkuji za informaci a přeji hezký den.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

dracek*
hodnocení

1x

neznám sice váš typ televize ale skladba programů se dělá v menu televize ,nikoliv ovladače

hodnocení

"dracek"

To, že se nastavení programu děje v menu televize ovládané DO respektive sleduje na obrazovce jsem pochopil ovšem další kroky uváděné v angličtině jsou pro mne tabu. Jinak typ TV je uveden v dotazu tudíž Vaše informace je trochu mimo soudek dotazu!

dracek*

v žádném případě si nedělám legraci ,napsal sem že ho neznám osobně tudíž neznám váš manual ,a dotaz zněl na programování ovladače proto byla má odpověď ,tak jak jsem jí napsal ,zkoušel sem manual hledat ale v češtině není a bohužel moje angličtina je též nulová ,ale pokud jste si koupil TV u nás tak prodejce je ze zákona povinný dodat český manuál

juvla*
hodnocení

0x

for dracek

komu není rady, tomu není pomoci, že

hodnocení

"juvla"

Domnívám se, že jsem v poradně a někdo znalý daného téma se najde a můj dotaz zodpoví. Zatím jen úvaha a srandičky.

juvla*
hodnocení

0x

Tak Vám asi nerozumíme co myslíte. Na TV naladíte na první pozici např. čt1. A je to. A tak dále - na TV na druhou pozici čt2. Potom když zmáčknete na DO 1 musí tam být čt 1. Zmáčknete na DO 2 a je tam čt2.

dracek*

pokud sem to dobře pochopil tak po automatickém naladění TV je potřeba zpřeházet programy ,nic složitého ale každá televize to má jinak

hodnocení

Ano každá televize to má jinak a kdybych ji koupil jako první majitel tak jsem k ní dostal návod na obsluhu a nebylo co řešit! TV zdědila vnučka po babičce ovšem bez návodu, proto sháním informaci jak uspořádat programy, není to nic složitého, ale znalejší majitel výše uvedeného typu TV Daewoo 20Q1T by mohl nahlédnout do návodu a informaci dvěma či třemi větami popsat. Zatím se takový neozval.

miljan*

Co se zeptat u výrobce, dovozce a nebo prodejce a nebo zde tsnova.cz/... Možná v některém TV servisu by poradili.

hodnocení

Děkuji za typ zkusil, jsem dotaz na zmíněné mailové adrese kde jsou fundovaní odborníci.

doplněno 01.12.09 01:12:

Bohužel ani prodejce mi s omluvou zdělil, že mi nemůže pomoci. Pokud proto někdo vlastníte návod na obsluhu výše zmíněneho typu TV prosím o zaslání kopie nebo opisu stránky která řeší uspořádání programů.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]