Nejste přihlášen/a.
Při instalaci televize JVC jsme naladili programy UPC, seřadili jsme je tak jak jsme byli zvyklí od 1 - 40 atd., ale po nějaké době jsou přečíslovány na 101, 102, 103 atd . prostě o 100 víc .Nevím, jak se to mohlo stát, jestli 80ti letý děda zmáčkl nějaké tlačítko nebo proč se to stalo. Co teď s tím? Mám programy zrušit a provést novou instalaci?Už jsem několikrát editovala programy /posun a zase číslování od 1, 2 atd./ a druhý nebo další den je to opět 101, 102 atd. Dík za radu Jarka
já mám novou Philips a ta umí sama hledat aktualizace, takže je schopna znovu naladit a přeházet programy.
Dlouho jsem hledal, jak poskládat programy podle našich zvyklostí /mám ještě 2x Samsung a tam je to brnkačka/ nicméně jsem musel nejdříve vytvořit jakoby novou složku oblíbené programy, pak vybrat programy které tam chci mít a teprve potom to šlo v těch oblíbených přeskládat podle představ. Ihned jsem to uložil /exportpval/ na flasch disk. Není to žádný HiFi naladit na UPPC 200 programů a vymmazat zakodované, tak hodně zdaru při laborování a pak nezapomeňte napsat jak je to u vašeho TV pro další lidičky..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.