Nejste přihlášen/a.
Zdravím, jaký foťák do 15k byste doporučili, když chci co nejkvalitnější fotky bez zbytečných starostí a nastavení? Kompakt, zrcadlovku? Využití hlavně pro rodinné dovolené a časté výletování, krajiny, města. Mám favorita - zatím nebudu prozrazovat. Díky.
3-4... doufal jsem, že zmíníte konkrétní modely, když se v tom vyznáte...
Nojo, že jsem se ptal... nic, kašlete na to.
Není lehké poradit aby splňoval ideálně všechny špičkové parametry. Takový foťák + objektivy jde na desítky tísíc a více a takový nepotřebujete. Musíte zvolit nějaký kompromis a pro potřebu amtéra co uvádíte stačí i kompakt kolem 10 tisíc.
Myslím, že by vám postačil tento: fotoskoda.cz/...
Jako zrcadlovku tuto: fotoskoda.cz/... Můžete časem dokoupit různé objektivy dle konkrétního zaměření.
Zkuste si najít ještě nějakou akci, kdy bude k tomu battery grip... nebo další příslušenství.
Já tak otci kupoval zrcadlovku v akci - d7500 stojí běžně 30-35tis, koupil jsem za 24000,- a cashback 5000,-! takže 19tis.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.