Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, moc prosím o radu, mám nokii 5800 XpressMusic a omylem sem si vymazal jednu fotku, chci se zeptat existuje nějaky program na obnovení vymazanýých fotek? Moc prosím o odpověd, je to pro mě hodně důležitá fotka!
Program přímo na mobil neznám,ale pokud byla ta fotka uložena na paměťové kartě (micro SDHC),tak mě napadá jedna věc.
Nemám to odzkoušeno,ale vyzkoušením nic neztratíte,možná i získáte...
Zkuste pam.kartu vyjmout a přes čtečku pam.karet ji vložit do PC.Měla by se objevit jako samostatný disk (u mě je to disk F).
Stáhněte si tento program : slunecnice.cz/... a nainstalujte ho.
Pomocí tohoto programu by mělo jít obnovit data na této pam. kartě.Alespoň to píší v popisu programu.
Ozvěte se jak to dopadlo.Držím palce,ať se povede...
Pakliže Vám na té fotografii skutečně AŽ TOLIK záleží, domníval bych se, že se zeptáte nějakého kamaráda, nebo že si tu čtečku za pár deseti/sto/korun koupíte.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.