Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak obnovit omylem vymazané fotky?

Od: nokiaxm5800 odpovědí: 10 změna:

Dobrý den, moc prosím o radu, mám nokii 5800 XpressMusic a omylem sem si vymazal jednu fotku, chci se zeptat existuje nějaky program na obnovení vymazanýých fotek? Moc prosím o odpověd, je to pro mě hodně důležitá fotka!

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pepyk93*
hodnocení

1x

Program přímo na mobil neznám,ale pokud byla ta fotka uložena na paměťové kartě (micro SDHC),tak mě napadá jedna věc.

Nemám to odzkoušeno,ale vyzkoušením nic neztratíte,možná i získáte...:)

Zkuste pam.kartu vyjmout a přes čtečku pam.karet ji vložit do PC.Měla by se objevit jako samostatný disk (u mě je to disk F).

Stáhněte si tento program : slunecnice.cz/... a nainstalujte ho.

Pomocí tohoto programu by mělo jít obnovit data na této pam. kartě.Alespoň to píší v popisu programu.:)

Ozvěte se jak to dopadlo.Držím palce,ať se povede...:)*hej*

nokiaxm5800
hodnocení

Dopadlo to špatně, nemám v PC čtečku pamětových karet. Tak co ted?

qwert*

Pakliže Vám na té fotografii skutečně AŽ TOLIK záleží, domníval bych se, že se zeptáte nějakého kamaráda, nebo že si tu čtečku za pár deseti/sto/korun koupíte.

pepyk93*

Zkuste se zeptat nějakého kamaráda,určitě se někdo najde...;)

xoxoxo
hodnocení

0x

Přečti si tohle, tam je i název programu digiarena.zive.cz/...

nokiaxm5800
hodnocení

Když tam dám do mobilu píše to že tento typ souboru není podporován když to chci nainstalovat. Co ted?

pepyk93*

Chápu-li to dobře,tak jste se pokusil ten program nainstalovat do mobilu? *ee*

Přečtěte si příspěvek níže...;)

pepyk93*
hodnocení

0x

xoxoxo byla rychlejší...*plac*

xoxoxo

Pepyk byl obsažnější a vlídnější a hezčí to podal. *slunce*

pepyk93*

Děkuji,vy jste zase byla rychlejší...*smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]