Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
obracím se na Vás o radu a pokud někdo vím, budu rád.
Zakoupil jsem u jedno našeho velkého operátora mobilní telefon Nokia 6.1, telefon skvělě šlapal a šlape, ale zhruba po třech týdnech mi z telefonu nejdou odesílat sms zprávy, takže jsem doběhl do kamenné prodejny. Ujal se mě nagelovaný pán, který se tvářil, že si z něj dělám legraci, pět minut, deset minut, poté začal červenat a zavolal si na pomoc dalšího človeka (guru), říkám si jo guru to dá bohužel 35 minut na prodejně, a žádné řešení, odcházím znechucen, volám na linku oerátora, ...skrátím ..bylo mi řečeno, ať zkusím provést aktualizaci na telefonu (aktualizave je AKTUÁLNÍ) Takže nevíte někdo co stím? Zároveń by se potvrdilo, že není guru jako guro a toto označení je závadějící...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.