Dobrý den, měla bych prosbu na někoho zkušenějšího ohledne tohoto tématu. Pořídila jsem si hodinky ze smartomatu, které měří kroky, tep atp...jenže mi nejdou sparovat s telefonem a to proto ze v mobilu mi nedunguje aplikace na sparovani...mám iPhone 7 a k těmto mobilům se má stahovat fun do pro aplikace abych se mohla napojit ...na hodinkách mám špatne čas, datum vsechno protože se prej vše nastaví až potom propojení...nevíte prosím někdo nejakou třeba jinou aplikaci nebo jak dosáhnout to sparovani a hodinky jsou smartomat rounband. Dekuji předem za vaše zprávy
Podobný problém s hodinkama přítelkyně,nespárovala,protože stará verze androidu. Vyřešil jsem to tak,že jsem to spároval se svým mobilem,jen kvůli nastavení. Hodinky nosí,fungují. Nemáte podobnou možnost?
Stáhněte si do mobilu s App Store aplikaci FunDo Pro, něco málo informací tady a zde. Nabídne vám spárování, a je to...
doplněno 15.02.19 21:09:
Zkuste toto po bod 7, případně dejte vědět váš postup...
doplněno 15.02.19 21:12:
Prozatím bez stahování Mediatek SmartDevice a zkuste tu původní aplikaci, doporučenou pro váš náramek...pokud neuspějete, zkuste ten Mediatek
jana231
To jsem udelala, ale bohužel mi ta aplikace nefunguje ...po zapnutí blika potvrzení o schválení nějakého sdílení ale pouze blika a pak se aplikace vypne
Nepíšete typ hodinek a jaký máte mobil s jakou vezí androidu. Tím se musí začít, zjistit, zda se vůbec jedná o podporovanou kombinaci. Dalším krokem je, že telefon bo zapnutí bluetooth hodinky "vidí". Pak nastává pokud o párování, někdy přímo v androidu, někdy až v samotné aplikaci, každé zařízení se chová různě. Ke konkrétním hodinkám je zpravidla nutné použít konkrétní aplikaci. Bohužel, i když si přečtete recenze a hodnocení na GP, tak uvidíte, že k levným neznačkovým smart náramkům jsou často aplikace téměř nepoužitelné (běžně hodnocení 1,5..2,5 z 5). Problémy s párováním jsou také časté. Někdy pomůže stáhnout z netu starší verzi doporučené aplikace. Z těch úplně levných náramků celkem spolehlivě fungují a mají použitelnou aplikaci snad jen Xiaomi.
doplněno 15.02.19 21:51: Omlouvám se, četl jsem moc rychle.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.