Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vymazané všechny položky v androidu

Od: wamp® odpovědí: 9 změna:

Dobrý den,
prosím Vás,jsem totálně zděšená !
Vypnula jsem Android a po opětovném zapnutí se mně vymyzaly veškeré položky,včetně kontaktů,účtu z gmailu,tapety a zkrátka všechno *zed*
Teď na to čučím jako výr,co s tím mám dělat !?
Potřebuji vše vrátit zpět.

Co s tím,lze to?

Děkuji moc za pomoc !

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

5x

Dobrý den, ten přístroj byl zcela vypnutý nebo jen vypnutý (neaktivní)? Nepotvrdila jste někde omylem Tovární nastavení (možná i aktualizaci OS Android)? Jsou dvě možnosti - buď je to ztraceno nebo to přístroj jen nenačetl (to bych zkusil na chvilku ho zcela vypnout a potom zase zapnout). Zdravím!

doplněno 15.02.19 16:35:

wamp - ještě si zkontrolujte, jestli jste na správné obrazovce (ploše). Někdo používá více ploch a prstem si je posouvá. Ovšem, jinak je to běs a záhada.

hodnocení

5x
Pokud máš v nastavení fajfku u položky záloha a obnova dat, tak máš na google účtu zálohu a přinejmenším o kontakty jsi určitě nepřišla. Jestli vytváření záloh povolené nemáš tak tě to aspoň přesvědčí, že to není zbytečné.

hodnocení

4x

Dobrý den. Souhlasím s Benem. Záleží kde jste ty kontakty měla uložené, jestli v telefonu a dala jste třeba omylem tovární nastavení, tak jsou pryč. Pokud ale byly na SIM kartě, tak by se ztratit neměly. To, že se ztratil účet Google, také odpovídá továrnímu nastavení. Ale jak Ben píše, mohlo se stát, že se to špatně načetlo. Zkuste telefon restartovat, popř. vypnout a zapnout. Smazaly se Vám třeba i nainstalované aplikace, které jste si sama stáhla? Ty které nebyly v telefonu při koupi?

hodnocení

Děkuji pánové oběma.
ALE,všechno se smazalo a to tím,že jsem telefon pouze vypnula.
Vypla jsem,zapla jsem,ale je to stále stejné :(

Ano,smazaly se mi i naistalované aplikace,včetně poznámek v kalendáři.

Vypadá to, že telefon se opravdu dal do továrního nastavení. Je tedy divné, že pouhým vypnutím. Zkuste se podívat, jak je zmíněno, jestli máte povolené zálohy.

Některé mobily lze do továrního nastavení uvést i stisknutím několika kláves současně při zapínání. Jednak se ale musí ty klávesy dost dlouho držet než se dialog obnovy továrních dat spustí a pak se ještě mobil stejně zeptá jestli skutečně chce člověk všechno smazat.

hodnocení

Všem moc děkuji za pomoc !
Něco se obnovilo samo po vypnutí a opětovném zapnutí.

Zálohovaní samozřejmě mám.

Je to záhada *zmateny*

mariohlas*
hodnocení

0x

Mně se už 2x stalo něco podobného, mobil zůstal zapnutý, ale vůbec nereagoval. Byl jsem mimo bydliště, neměl k dispozici internet - ale pak jsem si vzpomněl, že jsem kdesi četl : Nechte mobil zapnutý bez připojení k nabíječce tak dlouho, až se úplně vybije. Teprve pak jej připojte k nabíječce. POMOHLO. Po připojení úplně vybitého mobilu k nabíječce zůstal mobil vypnutý, byl vidět jen obrázek nabíjení s přibývajícími %. Po 100% nabití jsem odpojil nabíječku a pak mobil zapnul, vše OK. Později mně jeden androidový guru vysvětlil, že poruchu jsem pravděpodobné způsobil tím, že jsem otevřel aplikaci, a dříve než plně naběhla, chtěl jsem otevřít další. Vyzkoušel jsem to (to byla ta 2. porucha) a už si dávám větší pozor ...

ben®

mariohlas - skoro bych řekl, že popisujete zcela jiný problém s mobilem, než který řešila tazatelka. Ona neřešila zapnutí / vypnutí mobilu, ale ztrátu dat (nebo jejich "neviditelnost").

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]