Nejste přihlášen/a.
potřebuju poradit s mobilem.Nevím proč se mi nemůže dovolat nikdo, koho nemám v seznamu.Ani operátor neví čím to může být,poslali mi nějaký kod na odblokování,ale je to pořád stejné.V nastavení mám,že jsou příchozí hovory zablokované a po rozkliknutí-změna nastavení-síťové služby je napsané,že je to odblokované.Už si s tím nevím rady.Nevíte někdo co s tím?
Zkus ještě RESTARTOVAT telefon, ne ho jen vypnout a zapnout. Další vyzkoušet jinou SIM kartu, jak radí předchozí rádce. Pokud to bude stejné, tak znovu do NASTAVENÍ a zkontrolovat ty síťové služby. Jinak pokud už máš vytvořený seznam/skupinu kontaktů (volajících), tak jdou u novějších verzí u Androida -myslím od 6 řady (marshmallow) blokovat příchozí čísla.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.