Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Čokoláda s páčkama?

Od: guzu odpovědí: 18 změna:
Dobrý den, existuje propojovací čokoládka na páčky, ne na šroubky? Díky

18 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

na wago se vprdni lepší je na šroubky*smich*

hodnocení

3x

Existují WAGO svorky, které mají páčku pro uvolnění vodiče. Ale každá wago-svorka má všechny připojovací otvory vzájemně spojené.

111®
hodnocení

2x

myslíš wago svorky google.com/...

hodnocení

2x

Čokoláda asi ne, ale řadová svorka Wago. A ne s páčkami ale nasouvací. Viz odkaz. S páčkami jsou pouze propojovací.

google.com/...

bohumil® - to co popisuješ nejsou řadové svorky, řadové svorky, jak už název napovídá jsou v řadě a to na DIN liště.

ferax - no a co je v odkaze? Řadová svorka Wago na liště DIN. Nebo ne?

Ok- sorry, taky už je dělají.

hodnocení

2x

Čokoláda je slangový výraz pro lámací svorky. To co máte na mysli jsou např. Wago svorky. Z hlediska pevnosti spoje a co nejnižšího přechodového odporu, je ale šroubovací svorka vhodnější. Záleží k čemu to použijete. Pokud je možno použít řadové svorky, je to nejlepší.

dusger*

Zase jedno tvrzení založené jen na osobní antipatii bez jakéhokoli rozumného argumentu. O tom, jak jsou waga špatná, svědčí jejich masové rozšíření a téměř vymizení "věnečků","čokoládek" atd z elektroinstalací. Já jsem třeba viděl už mnoho vyhořelých šroubových spojů ale ještě nikdy vypálenou wago svorku.

hodnocení

2x

Dobrý den, správná odpověď je ne, neexistuje.

rv*
hodnocení

1x

Používá se třeba aliexpress.com/..., nebo aliexpress.com/....

Se svorkami v prvním odkazu jsem se setkal a mohu říci, že jsou velmi nekvalitní.

No jéžíš. Číňani mě nenapadli.*palec2*A mají všelijakejch "vymyšleností" fůru.*smich* Já zatím většinou byl se vším spokojen. Ale stane se. I u našich výrobků.;)

Na tom obrázku je zřejmé, že to je 3D tisk, takže to dělá někde na koleně nedivte se :-D

Wago atrapy z číny fakt nebrat...

guzu
hodnocení

Wago svorky znám, není něco ještě jiného? Něco jak čokoláda ale s páčkama? Díky

Cokoliv bude s páčkami, nemůže to svou kvalitou nahradit šroubovaný spoj. Na trhu je mnoho různých svorek a svorkovnic, stačí hledat.

ferax:

to je nesmysl, například pro hliníkové vodiče neexistuje nic lepšího než svorkovnice s páčkami.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]