Nejste přihlášen/a.
Jaký je prosím nejvýhodnější paušál na mobil - bez závazků s rozumnou výpovědní lhůtou (ideálně 30 dnů).
Doposud jsem volal na kredit a měsíčně provolal cca 100 Kč (nikam nevolám). Dočasně mám ale určitou práci na asi půl roku, kdy jsem pořád v terénu a furt volám. Za leden jsem provolal 1500 Kč. Potřebuji to dočasně vyřešit paušálem. Stačí mi volání, SMS a internet víceméně nepotřebuji.
Znám web Dtest a jejich přehled operátorů, po vyfiltrování jsem našel tarif od Sazky "Šťastný tarif 397" na 1000 volných minut a pak každá minuta 0,90 Kč, což mi přijde rozumné za 397 Kč, což je pro mě akceptovatelné.
Existuje něco levnějšího? Podmínkou je bez závazku.
Já mám tady tarif ,určitě doporučuji emtecko.cz/... až tet jsem si všiml že potřebuješ více minut a ta sazka je přece jen výhodnější...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.