Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mobilní telefon na fotografování

Od: holis44 odpovědí: 6 změna:
Dobrý večer, potřeboval bych poradit při výběru mobilního telefonu.
Požadavky - Hlavně kvalitní fotoaparát aby se dali pořídit pěkné, čisté a kvalitní snímky z cest apod.
Předem děkuji za odpověď.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

9x
Já se budu opakovat, ale nedá mě to.
Foťák si taky vybíráš podle toho jak umí telefonovat?
Když hodně cestuješ a chceš dobrý fotky, kup si FOŤÁK.
Nemyslím nějakou zrcadlovku a k tomu pět objektivů, nýbrž nějaký slušný kompakt.
Na druhou stranu uznávám, že pro hodně lidí je i foťák v mobilu zbytečně dobrej.
Já to zase docela chápu. Mobil má u sebe člověk pořád. Tahat se s foťákem, když nevím, zda bude co fotit, se mi nechce. Zmíněný Huawei dělá na mobil velmi slušné fotky, řekl bych lepší než kdejaký levnější kompakt.

jenyk® - souhlasím, ten kompakt nezabere o moc místa víc než mobil. Mobilem fotím pouze v nouzi. Pokud vím, že budu fotit (a chci pěkné fotky), tak si beru jedině foťák (ať už kompakt, nebo zrcadlovku), kterým fotím vždy na nejvyšší rozlišení, abych mohl pak případně s fotkami dělat cokoliv. Pokud chci pěkné fotky, nepřemýšlím, že bych foťák neunesl. To je lenost.

hodnocení

6x

Z vlastní zkušenosti doporučím telefon Huawei P20 Pro 6GB/128GB Dual SIM. Trojitý fotoaparát Leica s 5x hybridním zoomem, fotografování s podporou umělé inteligence.

hodnocení

2x
Fotomobil? Většina dnešních mobilů umí líbivé fotky zobrazit na displeji. Ale stačí to dát na papír a "kvalita" je v čudu...

hodnocení

0x

Mobilní telefon je na telefonování a věci s tím spojené.

Na kvalitní fotografování je kvalitní fotoaparát, stačí i dobrý kompakt.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]