Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
mám světlo pod poličkou s malou zářivkou okolo 8W, je to něco takového jako se dává pod kuch.linku, jen je menší.
Je k ní kabel dlouhý okolo 1m 2x0.75mm.
Já bych chtěl kabel roztřihnout a vložit
mezi něho vypínač a kabel prodloužit od vypínače k zásuvce 2.5m.
Jaký průřez použít když bude o 2.5m delší? Stejný 2x0.75mm?
Jde koupit takový kabel i s vidlicí?
Díky, díky
mám světlo pod poličkou s malou zářivkou okolo 8W, je to něco takového jako se dává pod kuch.linku, jen je menší.
Je k ní kabel dlouhý okolo 1m 2x0.75mm.
Já bych chtěl kabel roztřihnout a vložit
mezi něho vypínač a kabel prodloužit od vypínače k zásuvce 2.5m.
Jaký průřez použít když bude o 2.5m delší? Stejný 2x0.75mm?
Jde koupit takový kabel i s vidlicí?
Díky, díky
8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
standin*
2x
Dobrý den, kabel použijete stejného průřezu. Kabel můžete koupit např. v Horbachu, Obi, Bauhouse, Baumax atd. A zástručku si můžete koupit i odděleně a následně ji tam namontovat. Btw nerad slyším, že si laik dělá doma něco s elektrikou, tak hlavně opatrně. Je lepší se někoho zeptat než se do toho sám pustit a udělat chybu která může ohrozit život, majetek nebo zdraví.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]