Nejste přihlášen/a.
Máte někdo návod, jak měřit různé součástky tímto měřidlem na elektroniku? Zejména tranzistory a další "choulostivější".
0x
Takový tranzistor tester určitě musí mít přesný návod.Je to univerzální přístroj takře špatné nastavení může mít destruktivní důsledek.Těžko tu někdo vypotí takový návod.
JABRAKA
jabraka:
je to úplně blbuvzdorný tester, který nepotřebuje nastavení a obsluha je tak jednoduchá, že nepotřebuje ani návod. Má tři testovací vstupy. Zjednodušeně - mezi dvěma vstupy pouští testovací napětí a na třetím se měří odezva a to velice rychle provede na všech kombinacích těch vstupů, z toho pozná součástku a ukáže hlavní parametry. Už před více jak deseti lety takový tester (bez měření kapacity) poskytoval jako stavebnici pan Zajíc. Mám jej a je to bomba, ale pošilhávám po nějakém čínském, nabídka je veliká a cena líbivá ![]()
Jo, mě to v zápětí došlo, že v takovém případě je ta oranžová vlastně praktická, ale když mě příjde, že je vidět na tištěných výrobcích moc často, včetně tištěných dílů na průšových tiskárnách, tak se mi trochu znechutila ![]()
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.