Nejste přihlášen/a.
Máte někdo návod, jak měřit různé součástky tímto měřidlem na elektroniku? Zejména tranzistory a další "choulostivější".
Takový tranzistor tester určitě musí mít přesný návod.Je to univerzální přístroj takře špatné nastavení může mít destruktivní důsledek.Těžko tu někdo vypotí takový návod.
JABRAKA
jabraka:
je to úplně blbuvzdorný tester, který nepotřebuje nastavení a obsluha je tak jednoduchá, že nepotřebuje ani návod. Má tři testovací vstupy. Zjednodušeně - mezi dvěma vstupy pouští testovací napětí a na třetím se měří odezva a to velice rychle provede na všech kombinacích těch vstupů, z toho pozná součástku a ukáže hlavní parametry. Už před více jak deseti lety takový tester (bez měření kapacity) poskytoval jako stavebnici pan Zajíc. Mám jej a je to bomba, ale pošilhávám po nějakém čínském, nabídka je veliká a cena líbivá
Jo, mě to v zápětí došlo, že v takovém případě je ta oranžová vlastně praktická, ale když mě příjde, že je vidět na tištěných výrobcích moc často, včetně tištěných dílů na průšových tiskárnách, tak se mi trochu znechutila
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.