Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Authoring dvd

Od: fog odpovědí: 2 změna:
Zdravím!Jelikož jsem již vyčerpal všechny mě dostupné možnosti,obracím se pro radu na Vás.Mám dvě dvd s hudebními klipy a chtěl bych si z nich udělat výběr na jedno dvd.V Nero Recode to sice vytvořím,ale ve výsledku vzniknou na dvd 2 tituly o odpovídajícím počtu kapitol.Když toto dvd chci přehrát,vše funguje dobře,problém spočívá v tom,že pokud chci přeskočit z kapitoly na kapitolu,jde to normálně,ale pouze v rámci danného titulu.Chci-li přejít na druhý,musím nechat poslední kapitolu přehrát,až sama přeskočí do druhého titulu.Přitom jsem oba tituly v Nero Recode nechal sloučit.Prosím poraďte,už nevím ,kudy.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

laden*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
zkus se podivat na www.cdr.cz jestli tam o tom něco nebude.
deamoniac
Možná pomůže Ulead DVD MovieFactory nebo Sonic MYdvd

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]