Nemáte náhodou satelit a nestiskli jste někdo knoflík Tovární nastavení? Tím by se problém vysvětlil. V továrním nastavení úplně chybí všechny přednastavené ladící hodnoty, kterým se říká transpondery.
Jestli je tomu tak nějak, do televize už nevrtejte a zavolejte televizáka odborníka.
Nic jsem nestiskla-pouze vypnula. Když dám menu a jak je na nastavení kanál-tak mne to tam nepustí a přeskočí to na zvuk atd. Proč nejdou aspoň 1,2,sport. To mi vždy i když nešlo nic tohle bylo funkční.
Mám satelit ,a nainstalovanou krabičku co si sama stahuje do televize nové přidané kanály. Jelikož-nemám tel.která si to sama stahuje. Nemůžu chytit žádný program-stále píše není signál. Vše už jsem restartovala a stále nic.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.