Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Televize nejde

Od: marus® odpovědí: 9 změna:

Pomoc-nejde signál do televize. Nejde žádný program.Vše restartováno-kde je chyba.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Podle dotazu kdekoli. Anténa, svod, signálová cesta v TV. Popř. pokud máš settopbox nebo satelitní přijímač, může být chyba i v nich.

Nakonec může být chyba třeba jen v nastavení TV, třeba omylem zapnutý analogový příjem nebo chybně navolený signálový vstup.

figurek*
hodnocení

1x

Nemáte náhodou satelit a nestiskli jste někdo knoflík Tovární nastavení? Tím by se problém vysvětlil. V továrním nastavení úplně chybí všechny přednastavené ladící hodnoty, kterým se říká transpondery.

Jestli je tomu tak nějak, do televize už nevrtejte a zavolejte televizáka odborníka.

hodnocení

1x
Nebylo by od věci se trochu rozepsat jak to máš doma s televizí udělaný?
Vlastní anténa na střeše, kabelovka, IPTV, satelit?
Povídej, přeháněj.

hodnocení

Nic jsem nestiskla-pouze vypnula. Když dám menu a jak je na nastavení kanál-tak mne to tam nepustí a přeskočí to na zvuk atd. Proč nejdou aspoň 1,2,sport. To mi vždy i když nešlo nic tohle bylo funkční.

hodnocení

Jak jsem se rozepsala tak mi to odmítlo odeslat.

Mám satelit ,a nainstalovanou krabičku co si sama stahuje do televize nové přidané kanály. Jelikož-nemám tel.která si to sama stahuje. Nemůžu chytit žádný program-stále píše není signál. Vše už jsem restartovala a stále nic.

Takže máš na baráku parabolu? Není hnutá? Je pořád stejným směrem jako v fobě kdy to chodilo?

hodnocení

Přesně tak je jak byla- vůbec sní neni hnuto je to přišrubováno nafest.

nychna

"Vůbec s ní nebylo hnuto":-D Asi vítr,Máchale!*smich* Chce to zkontrolovat,jestli není "hnutá" parabola. Nejlépe někým,kdo tomu rozumí.

hodnocení

Tady žádný vítr nebyl:-D.Ale už jsem zavolala opraváře.*hi*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]