Nejste přihlášen/a.
Zdravím, plánuji koupě počítače sice z bazaru za 11 tisíc korun. ale nevm zda-li to utáhne gta
zde jsou parametry v informacích od počítače:
Prodám Herní PC s procesorem Intel Core i3 4160 @3,60GHz, 8GB RAM, SSD 256GB Samsung, 2x HDD 500GB - celkem tedy 1TB, nVidia GTX 1050ti 4GB HDMI DisplayPort DVI, USB 3.0 nainstalováno čerstvě Windows 10 Professional. (náběh za pár vteřin) možné dodat s Windows 7. Možno dovézt, Dobírka po telefonické domluvě. Čisté,
zde jsou parametry v informacích od počítače:
To už je možná lepší si koupit konzoli. Ty peníze kvůli jedné hře, která by ještě ani neměla pořádně fungovat, navíc s možností, že bazar se dost často rovná slušný odrb. Tedy osobně mám ze svého okolí s nákupem bazarových PC jen ty nejhorší zkušenosti. Přihodil bych pět, šest tisíc a za to už se s jistým kompromisem dá poskládat něco obstojného, hlavně nové, se zárukou a možností využít to i jinde, než v GTA V na nejnižší detaily.
No samořzejmě, že konzole ta je trochu náročnější, z důvodu, že musím koupit zase novou TELEVIZI ( Plasma ), ale to by bylo ještě více práce navíc konzole když už tak PS4 PRO za 12 tisíc korun, ale ta televize dalších 20 = 32 tisíc, což není výhodné, nemůžete mi doporučit nějaký počítač do 13 tisíc korun na GTA V se zárukou? Díky
Proč televizi za 20-30? Stačí obyčejný monitor k PC, jen ho živí konzole. Pokud jde o hraní v FullHD, ani to pro nemusí být. Ostatně u PC stačily nejnižší detaily, tak proč hned Pro a televizi za 30 tisíc...
Který vydřiduch tenhle počítač prodává za 11 tisíc? Nekupujte to. Takový počítač bych viděl odhadem na 7-8tisíc, a to jen v případě, že je má značkový zdroj a kvalitní skříň.
DÍKY! Můžete mi doporučit nějaký počítač herní na minimum GTA V na střední detaily, s 60 fps nejlépe s natáčením, hlavně do 13 tisíc korun mohu jít.
13k už je celkem dost na GTAV, za to se dá pořídit PC pro střední detaily ve FHD a streamování. Ale jestli chcete streamovat, potřebujete výkonný procesor. Čím víc jader a vyšší frekvence, tím víc Adidas. Nejlépe nějaké 12tijádro, ale to za tyhle peníze asi neseženete.
Zajímavý zdroj informací o sestavě na GTAV je tento článek: pctuning.tyden.cz/...
A zajímavý PC je třeba tento: pc.bazos.cz/...
Jen nemá SSD a 8GB RAM taky není moc. Zkusil bych ho ukecat na 11500 a zbylé peníze investoval do SSD disku a přihodil bych ještě dalších 8GB RAM.
Ještě po něčem zítra mrknu ...
Do nižších řad procesorů, než 6té generace, už nedoporučiji jít. Hlavně s ohledem na budoucí upgrade. Všechno co je níž než 6th gen už je dnes passé.
Ale pokud vám nevadí nižší řady Intelů, tak by bylo zajímavé i tohle: pc.bazos.cz/...
Zaujalo mě to protože tenhle procesor jsem taky měl, je to fakt celkem tahoun a dost vydrží, na streamování je dobrý. A ta R9 290 je svižná grafika, to srovnání s GTX 1060 nebude daleko od pravdy.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.