Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nehrají mi klávesy..proč?

Od: helenak* odpovědí: 3 změna:

Zdravím.Mám klávesy propojené s reproboxem.Chtěla jsem si zahrát ale nehraje to..Vše mám zápojené ale nejde to.NEvíte někdoco stím?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jofa*
hodnocení

1x

A co nehraje? Reproboxy nebo klávesy? Máte správně propojený kabel. klávesy output L-R, reprobox audio in L-R (mono-L). Obojí samostatně hraje? Když připojíte kabel do reproboxu a není v klávesách zastrčený, při dotyku prstem na konektor kabelu musíte slyšet brum.

helenak*
hodnocení

To právě slyšet není.Bylo ale není.Kdyz go zapnu rozsvítí se ale ten zvuk neudělá

ben®
hodnocení

1x

Dobrý den, z těchto dosavadních informací Vám to těžko někdo napíše zcela přesně. Základem úspěchu je zřejmě funkční a kompatibilní zařízení, správně propojené (výstup z kláves do vstupu aktivních repro), připojené na elektřinu a zapnuté vypínačem. To propojení by mohlo být např. kabelem ze sluchátkového výstupu kláves do audio vstupu aktivních repro. Zdravím!

doplněno 28.01.19 22:01:

helenak - tak ten propojovací kabel odpojte a potom ho zase pořádně připojte (každý konektor až nadoraz a případně s ním i pootočit). Může to být špatný kontakt. Také to může být poškozený kabel, tak zkuste jiný (nebo tímto kabelem propojit jiné zařízení a zjistíte, jestli je funkční).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]