Předpokládám, že SSR je řízené stejnosměrným proudem. A pak je při vypnutí proudu samozřejmě SSR vypnuté a nic přes něj neprochází (v žádném případě to není schopné sepnout cívku stykače).
Dobrý den Mam mam ssr-40 da Na to zapojeni stříkač lc1d32 Ale nevipne jen kmita Ssr: stavu off ( stříkač kmitá) A stavu on ( stříkač sepne ) Jak udelat aby nebyl bytkovi prout 220v jaky odpor dát děkuji I have a ssr-40 da The lc1d32 is connected to this But he does not just jerk Ssr: state off (syringe vibrates) A state on (syringe switches on) How to make sure that the owner is not happy with the resistance you give me
Vaší otázku jsem sice absolutně nepochopil (za několik desítek let praxe elektro jsem některé Vaše termíny nikdy neslyšel), ale při pohledu na ten bo..el, co máte v rozvaděči bych se nedivil ničemu. Jestli máte problém, zavolejte někoho, kdo umí aspoň srozumitelně napsat, v čem ten problém je. Pak se můžem bavit dál.
doplněno 28.01.19 10:30:
janek - mno... tak teď už je to sice trochu jasnější, ale stále ne dost jasné. Lehce si pletete pojmy, nekmitá Vám "stříkač" ale "stykač" , což teda rozhodně není totéž (třeba tohle, nebo tohle se dá nazvat "stříkač", a to v rozvaděči určitě nemáte . Stejně Vám ale poradit nedokážu, protože z Vašich informací moudrý nejsem .
doplněno 28.01.19 10:52:
Co takhle schéma zapojení, nebylo by? Co myslíte tím zbytkovým proudem 220V? Kam a proč chcete přidávat nějaký odpor? K čemu to celé má vlastně sloužit?
Dobrý den Mám polovodičové relé značky ssr-40. Na to mám zapojeny stříkač lc1d32. Ale nevypne se jen kmitá. Polovodičové relé značky Ssr-40: Ve stavu Off ( stříkač kmitá) Ve stavu On ( stříkač sepne ) Jak udělat, aby nebyl zbytkový proud 220 V.Jaký odpor dát. Moc děkuji za pomoc.
Možná by bylo vhodné popsat funkci toho paskvilu na obrázku a jeho (tedy vaše) zapojení. K čemu to slouží. Taky už jsem pochopil co to je stříkač (i když nechápu proč stykač tak nazýváte, je to matoucí).
Ano ssr je stejno smernim proudem 12v Na druhem konci je 230v stridaveho napety a preznej se sepne de 230v ale opacnem pripade off kdy prestanu davat napeti jedno smerneho napeti tak prohazi stale stridavi prout na druhe strane kolem hodnot 120v cca zapojil jsem na to svetlo a sviti na 50%
V tom případě máte vadné buď SSR relé, nebo na jeho ovládacím kontaktu je pořád nějaké napětí i při vypnutém stavu. Nějak mi tu nejde do hlavy smysl toho SSR, vyměnil bych je za běžné relé.
janek*
Dekuji moc mislel jsem si
rv*
The SSR relay is probably faulty - at one polarity is always open. You can replace it but install it on cooler aliexpress.com/... .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.