Řazení přímo v TV je jen pro silné nátury, je strašně zdlouhavé. Raději použijte program na řazení programů v PC , doporučuje jej i přímo Samsung, odkaz s návodem na použití je zde na stránkách Samsungu, program se jmenuje Chansort
Neznám přesně tuto televizi ale na Samsungu, co mám doma, je setrideni kanálů hračkou a potěšením. Opakem jsou přístroje LG, u nichž je bez použití níže uvedeného programu Chansort zaděláno na infarkt a psychické zhroucení.
tomas11*
pro Zajda 888 - jo souklas je to tak - už jsem sem kdysi dával i návod proLG
Koupil jsem otci Samsung UE49NU7172. On má jen anténu. Naladili jsme, ale nebyl jsem schopen seřadit kanály. V návodu to není a po marných pokusech jsem to vzdal. Můžete tedy někdo napsat jak to udělat? Díky
tomas11*
Pokud budete postupovat dle rad výše tak uspějete.
Tak jsem si zpětně uvědomil že jsem to zvrzal protože pozemní signál je snad přeci také digitální - tak to přerovnání musí jít dle návodu , tak ještě jednou sory někdy se do toho člověk zamotá sám.
Nějak mě uniká, proč je u tolika televizí problém jednoduchého seřazení programů. Označím program, přesunu kam potřebuji a hotovo. Asi to výrobci vůbec nezkouší. Něco vymyslí, ejhle funguje to, takže dobrý a šup s tím na krám. Ale, že by někdo vyzkoušel JAK to funguje, to už ne. Měl jsem LG a tam katastrofa. Navíc měla i tisíc jiných potíží. Philips seřazení programů jen vytvořením oblíbené složky a tam vše nasoukat. Teď mám Panasonic a snadný jak facka. Označím, přesunu a hotovo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.