Nejste přihlášen/a.
Zdravím. Zlobí mě TV, jsou potíže s programy. Z očíslovaného seznamu naladěných programů neustále jednotlivé programy mizí a musí se naladit znovu. Je to způsobeno tím, že program zmizí z celkové sumy naladěných programů, tím pádem i z očíslovaného seznamu a nějaké zařazení do oblíbených nepomůže. Štve mě to, je s tím docela otrava. Jak to vyřešit? Děkuji.
Jestli je to ze satelitu, tak máš něco s parabolou. Signál je tak slabý, že si TV myslí, že ten program už tam není a smaže ho, aby se ti neukazovala místo něj černá obrazovka nebo chybové hlášení nebo dříve zrnění (statický šum).
Doufám že víte, že ta TV není HD.
Koukám, že ani s tunelováním zisků na Kypr není Alza mezi nejlevnějšími obchody (5 500,- u Alzy vs 5 200,- u 20 jiných prodejců)
no protože je to bendna co umí i DVB-T2, řekl bych, že zaznamenává právě přepínání těchto dvou standardů. zmizí z DVB-T a znovu je asi naladíte jako DVB-T2
...nakonec jsem to vyřešil. Mimochodem, mám tuto bednu, ale potíž je stejná. Bylo to v Nastavení instalace, vypnul jsem vyhledávání v pohotovostním režimu a deaktivoval dynamickou aktualizaci. Od té doby jsou všechny programy na svém místě. Dotazů ohledně tohoto problému je více a nepochybně se znovu objeví i zde. Přeji hezký večer.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.