Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vypíná se mi mobil při 30%

Od: jirikn odpovědí: 5 změna:
Dobrý den,mohl by mi někdo pomoct, vypíná se mi mobil i když mám třeba 30%. Mám Xiaomi redmi 4a.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x
A jak je starý? Tohle dělá špatná resp stará baterie, která při 30 ale klidně i při 40% baterie už nedokáže dát takový proud, aby utahla telefon. Ten se pak restartuje nebo vypne.
olinl

Přesně jak píše clayman-stárnoucí nebo porouchaná baterie. Půl roku je myslím reklamace na baterii z telefonu, jinak zakoupit novou. Obdobně se mi chovala baterie v telefonu a postupně vypínala už při 50-ti procentech "nabití".

hodnocení

1x

Vadná batéria. Kupte si novú.

Trochu problém. U těchto, pokud se nemýlím, není baterie výměnná běžným způsobem. Bude zřejmně nutno zadat servisu.;)

hodnocení

0x
Jak píší výše, velký vnitřní odpor baterie, plus se problém výrazně zhoršuje s nízkými teplotami, to pak může dělat i nový mobil. Trochu může pomoci snížit podsvícení displeje a držet mobil v teple. Baterie je vyměnitelná trošku obtížněji, záleží na zručnosti. Na YT jsou návody. Před sundáním krytu je nutné vytáhnout šuplík se SIM a samotná baterie je přilepená k rámu a displeji a musí se tak demontovat opatrně. Pájet se nic nemusí, je tam plochý kabel s konektorem. Pokud s tím nemáte zkušenost, je lepší dát to servisu, pro ně je to rutina na pár minut.
Satam :)).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]