Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mobil Xiaomi 5- jak vybrat část písničky?

Od: astik odpovědí: 4 změna:
Dobrý den, jak lze vybrat jen část (např. střed) písničky pro zvonění k vybranému tel.c.? Ječná se o Xiaomi Redmi 5 Plus. Písničku přiřadit umím, ale chci jen začátek, střed... HTC to uměl, ale u tohoto mobilu na to nemohu přijít. Další problém mám s tím, že když ho připojím k PC, tak se mi tam objeví ikonka telefonu, ale nemohu už pak nic otevřít. Takže ani stahovat z či do mobilu. Návod je k ničemu. Díky za rady. :)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Dobrý den. Jak se to dělá přímo na telefonu neporadím, snad někdo jiný. Já bych poradil stáhnout zdarma program Audacity. Tam se dá oříznout skladba podle potřeby a není to složité. Návod je v případě potřeby na netu.

hodnocení

0x

Tak si tu část skladby o kterou Vám jde...vyselektujte v PC v nějakém audio editoru.

astik
hodnocení

Už jsem psala, že mi to zatím nekomunikuje ani s PC. Navíc nechci každou písničku takhle komplikovaně dělat. Koupila jsem na ten návrh, ale v PC varujou před virem.

mirrek
hodnocení

0x
Ja to orezavam primo v mobilu pres aplikaci "mp3 řez" z Google Play. Jednoducha a funkcni.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]