Hezký večer, v aplikaci mobilního operátora,v níž si můžu kontrolovat spotřebu dat a vyčerpané volné minuty a SMS, zjistuju, že mi postupně narůstá výše částky, kterou budu muset koncem zuctovaciho období zaplatit. Jedná se o korunové částky, přesně korunové. Aplikace mi momentálně neumožňuje online výpis služeb a mám pocit, že už jsem to stejně kdysi kontroloval a nenašel jsem nic. Aplikace, které mají přístup k volání a zaslání SMS jsou pouze Whatsapp a Viber, ze systémových pouze Kontakty a SMS. Internet mám neomezený. Nemá někdo představu, co se mi to přičítá k účtu? Na lince operátora mi to nesdeli nikdo Moc díky
Zdravím, pro jednoho z operátorů pracuju, tak bych vám mohl alespoň trochu poradit. Jsem si skoro jistý, že každý operátor má mimo aplikaci ještě i webovou stránku. Tam bývá o něco víc možností než v aplikaci. Tam byste proto mohl najít Online výpis služeb. Je zvláštní, že vám nedokážou odpovědět po telefonu. To bych zkusil určitě ještě jednou a případně se zeptal, jak je možné, že nemají náhled na provoz. V každém případě se může jedna to o chybu. To pak poznáte na faktuře. Kdyby tam bylo cokoliv, co byste zpochybňoval, tak pak doporučím reklamaci. Je těžké odhadnout, co by se vám mohlo načítat. U iPhonů se posílají občas mezinárodní SMS například při zapnutí iMessages. Jen bych hádal... Lukáš
Pokud není operátor schopen vysvětlení, přejděte k jinému operátorovi. Záleží ale co máte nastaveno ve smlouvě. Pokud máte O2, snadno vše zjistíte na stránkách O2, v nastavení Moje O2. Mám v PC ikonu na ploše a kdykoli zjistím co potřebuji.
Třeba T-mobile mi ukazuje útratu před započítáním slevy. Takže aplikace ukazuje úplné nesmysly, většinou přes 1000 Kč a ve výsledku vždy platím 183 Kč, pokud nepřešvihnu minuty a SMS. Internet se mi po vyčerpání 1,5 GB limitu jen zpomalí.
Mám t-mobile a aplikace mi momentálně online výpis neukazuje. Při dotazu na infolince jsem byl odkázán na aplikaci. Přejít nikam nemůžu protože mám uzavřenou smlouvu a stejně není kam. Mám pocit jako by mi občas i ubyly SMS ale to je subjektivní protože až tak online ta appka zase není a ukazuje se zpožděním. Ale oprávnění k zasílání SMS mám u případných aplikací zrušeny. Kdysi jsem měl pocit že to dělá antivir ESET ale ten už nemám. Zkusím přímo na stránkách operátora. Děkuji za názory.
nov
Možná otázka trochu mimo, ale používáte toto? t-mobile.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.