Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, skončilo mi vysílání Skylink, záměrně jsem nezaplatila poplatek na další rok. Počítala jsem, Jo, že zůstanou programy nejen ČT, ale i programy Novy, Primy, Barrandova, JOJ Familly, které jsou přece i bez satelitu. Jak je získat, co udělat? Děkuji.
Ty programy jsou zdarma, ale skylink, stejně jako jiní satelitní poskytovatelé, si účtují tzv. servisní poplatek. Pokud jej neuhradíte, nefunguje služba vůbec. Viz skylink.cz/...
Jedinou výjimku má ČT, viz. ceskatelevize.cz/...
musíte mít zakoupený aspoň základní balíček, protože satelitní programy jsou kódované. Když nezaplatíte, zablokují se úplně a vám zůstane tak možná ČT24.
když zaplatíte pouze servisní poplatek, zůstane vám skutečně tak leda ČT24, kterýsi ten zpravodajský slovenský, tuším že se jmenuje TA3 a pak už jen reklamní programy všech těch obchodníků, dohazovačů a věštců. Na takovou programovou nabídku se nedá dívat.
Radím : Kupte si základní balíček.
To co píšete vám zůstane, když nezaplatíte nic. Ovšem na to nepotřebujete ani kartu. ČT24, TA3, Rebel, Relax, regionální televize, Šlágr, NoeTV, TV Lux (možná jsem na něco zapomněl) nejsou kódované, takže vám pojedou i bez vložené karty
...
Když zaplatíte Servisní poplatek, dostanete Základní balíček Digital "zdarma"Tedy pro sledování "základních"60 programů není třeba zakoupení žádného Základního balíčku.
Takže ano, teoreticky platíte za těch 60 programů formou servisního poplatku, ovšem prakticky tento balíček koupit nejde.
...
Mimochodem, Skylink má 6 základních balíčků.
...
Sranda je, že při zakoupení dražšího balíčku je již ser. poplatek zahrnutý v ceně, tak nevím proč s tím dělají takové caviky. Tak dám základní balíček např. za 100kč a vys... na jakýsi serpo. Jenže takhle můžou říkat, že sledování základních programů je zdarma.
Namusíš mít zakoupený ŽÁDNÝ balíček od nikoho, jak tu tvrdí můj předřečník...
Kup si obyčejnou anténu za pár stovek a tu zapoj do TV namísto toho kabelu, co vede od Skylinkáckýho satelitu...
super rada, ja muzu kupovat anterny klidne i za tisice ale nechytime naprosto nic, kabelovku tady nemame, o2 tv nema sanci to utahnout takze jedine skylink
pokud ti skoncilo predplatne ( balicek nebo servisni poplatek ) tak karta prestane fungovat, bude ti fungovat jen ct24 , pokud chces dal vyuzivat skylink tak musis do roka provest platbu jinak se karta znehodnoti a pak uz jedine koupit novou ( pokud teda chces opet skylink)
pak jsou dalsi moznosti jako kabelovka, o2tv, pozemni vysilani
Minulý rok jsem zprovozňoval kartu, která nebyla zaplacená od doby kdy Skylink zpolatnil základní nabídku.
Nebyl s tím problém.
na strankach maji psane ze jeden rok, navic se menily karty a stare prestavaji fungovat akorat uz nevim jestli to bylo pred zavedenim servisniho poplatku nebo po
skylink sice mam ale ne oficialni takze nevim jak presne to u nich funguje
To jsi ještě nepostřehla že tady není nic zadarmo.Nejde uvás nic než Skylink a ty ho zrušíš,co to je za blbost,oni ti nepošlou na obrazovku ani čárku zadarmo.Jsem dědek táhne mě na osmdesát a se Skylinkem jsem spokojen a podotýkám,že nejsem zazobanec a vždy si to zaplatím na 2 roky a žádný problém.
ono mozna nejde tak ani o to placeni, kabelovku apod se taky musi platit, ja kdyz zacinal u skylinku tak meli vsude psano jak strasne budou zakladni programy navzdy zdarma a bla bla bla, pak prislo 29,- za mesic/karta, potom bylo 75,-/karta myslim, kolik je ted nevim , a to jeste co pamatuju tak rusili nektere slovenske programy, zrusil sem skylink, presel na tvsharing a za tech 70,- mesicne mam komplet vsecko co nabizi skylink, HD, ceske, slovenske, polske, vsechny zahranicni
Normálně platím poplatky za TV radio, jde to u nás normálně. Skylink jsem dali, protože manžel byl dlouhodobě upoután na lůžko, tak aby měl větší výběr programů - platili jsme Kombi. Manžel zemřel, tak jsem myslela, že když to odhlásím - nezaplatím, budu mít tu základní nabídku jako bez Skylinku. Bohužel, se v těchto věcech nevyznám, syn mi vysvětlil, že to mám přes družici Skylink, tak musím platit alespoň ten poplatek, což jsem udělala.
Aby se rozkódovaly na kartu SKYLINKU programy ČT1, ČT2, tak se musí poslat žádost na ČT na Kavčí Hory. Oni provedou NEVRATNOU přeregistraci karty a můžete se dívat.
Platim pouze servisní poplatek a mám přes 20programů. Stejně čučím na dva nebo tři střídavě, tak naco stovku programů. Myslím, že dojde k tomu, že budeme platit úplně za všechny. Ale je fakt, že přes satelit je obraz krásně čistý.Máme i anténu na druhou televizi a to už je na koukání horší. Já bych to nerušila.Když jste nezaplatila tak vám to blokly všechno. musíte tam zavolat a domluvit se ,že chcete jen základní programy.
Za servisní poplatek máte 60 programů v češtině + 24 přes počítač tablet apod. +99 zahraničních nekódovaných na druhém satelitu (19,2°E) Viz
Jestli teď máte jen 20, tak ty ostatní stačí jen naladit.
PŘESTAŇ TADY LHÁT !
Naprostá většina z těch 60 programů je v pozemním vysílání nebo na satelitu zadarmo bez registrace nebo dekódovací karty pro každého pro libovolný počet TV v domácnosti.
Těch tvých 24 programů je už obsažených v těch 60. Nejsou to žádné nové programy.
Těch 99 dalších programů jsou normální TV programy šířené zdarma přes satelit, které nemají se Skylinkem nic společného. Naladit je může úplně každý.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.