Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vyštípnuté sklo u mobilu

Od: dt odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

zjistila jsem,že se mi u mobilu po půl roce používání z boku vyštíplo kousíček skla.Používám gelový kryt,mobil mi nikdy neupadl,mám na něm hned při zakoupení nalepenou ochrannou fólii,telefon nebyl zrovna nejlevnější a tak mám obavy,aby to nějak nevadilo při jeho provozu,nebo se to nějak nezvětšilo.Uměl by mi zde někdo odpovědět?

Děkuji.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Obávám se, že s reklamací mechanického poškození stejně neuspějete.

reklace
hodnocení

0x
Mobil vyreklamuj. Mas ho poměrně krátce...

hodnocení

0x
Nedala jste foto. Mobil může fungovat bez problémů ještě roky, ale stejně tak je možné, že při prvním klepnutí, nebo zapružení v kapse se může prasklina rozběhnout přes celý displej. Pokud je poměrně čistým lomem jen sražená hrana, je šance, že to zlobit nebude, pokud náraz vytvořil zubaté výkusy, nebo dokonce pavoučka, bude se to spíš rozlézat.
Záleží i na provedení mobilu a tuhosti rámu, nebo dokonce zdeformování, tedy na tom, jakému pnutí je sklo vystaveno.
Jinak na displej každého mobilu v rodině ihned po koupi lepím ochranu z temperovaného skla a mám do rezervy koupenou minimálně jednu další (z Čičiny od 30 do 50 Kč). 90% běžných ťukanců to pobere a zachrání mobil. Nebýt toho, zničí kluci jedem mobil měsíčně. Takto jen nalepí nové ochranné sklíčko. Už to umí sami.

hodnocení

0x

Někdy nemusí mobil spadnout na zem.. někdy stačí na mobil hodit klíčky do tažky... Ale to je jedno.

Mechanické poškození asi nevyreklamujete, jen budete 30 dnů bez telefonu. Mrkněte se na ceny náhradních displejů, třeba se drahý telefon dá levně opravit. V každém případě místo folie bych doporučil ochranné sklo - to by mělo podržet nějakou dobu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]