Dobrý den, mám dobíjecí sim kartu od O2. Měl jsem jí více jak 1rok v šuplíku, jen byla zapnutá, nedobitá kreditem. Teď jsem jí dal do telefonu a není žádný signál. Půjde ještě oživit nebo jí mám vyhodit? Díky
Je to tak, akorát že je to do 12 měsíců. Znovu zprovozmit kartu údajně nelze a z karty se stává bezcenný kus plastu. Veškeré neprovolané peníze propadají ve prospěch operátora (nejen O2). Je to lumpárna, ale nic s tím nenaděláte.
nerozumim jak mohla byt v supliku a jen zapnuta? ale to je fuk, kazda karta ma urcite obdobi ( nejcasteji rok ) od aktivace do ktereho ji je treba dobit, pokud ji nedobijete tak se automaticky rusi, bez jakekoliv nahrady
jo a je uplne jedno jestli se pouziva nebo ne, dulezite je datum aktivace, i kdyby vam na ni prislo denne 50 hovoru tak pokud nedobijete do urceneho data tak se karta rusi
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.