Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dvd přehrávač - je dobrý?

Od: dividak odpovědí: 6 změna:

dobrý den, mám dotaz, máte někdo zkušenost s tímto dvd přehrávačem? Jaký je? vím, že jsou již na trhu novější verze, ale obecně, jak jste s ním spokojeni. Záleží mi, aby přehrával širokou škálu formátů a také přijímal digitální visílání. Díky

Sencor SDV-8801T

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Pokud tě zajímá podrobná recenze, najdeš ji zde:

digizone.cz/...

dividak
hodnocení

ano,díky za tip,ale mě spíše zajímají uživatelské zkušenosti.jestli někdo z vás nemá s tímto přehrávačem zkušenosti nebo obecně se značkou Sencor..

Obrovskou diskuzi najdeš dole pod článkem. Tím bych začal.

osobně bych dala přednost značce Philips ,koupili jsme tento model za 1900 kč a přechroupe vše,Sencor je čína,ale náš philips je vyroben také v číně,tak jako ostatní věci,můj bratr má Sencor DVD recorder a nemůže si na něj stěžovat,já doporučuji když už dvd tak s USB vstupem - www.digilidi.cz/r/...

dividik

takže vylepšená verze, konkrétně odkaz níže, je lepší? už má usb vstup. Mně se jedná o to, aby ovládání nebylo složité a přístroj komunikoval v češtině. taky cena nikterak závratná. Přístroj je určen pro starší věkovou kategorii...

SENCORSDV 8802T

hodnocení

0x

Tento přístroj mám na chalupě a jsem s ním spokojen. Dokonce přestál i povodeň a voda zničila jen laser, takže již nepřehrává DVD, ale set-top box se podařilo známému opraváři televizí rozchodit. Koupil jsem v Kauflandu ve výprodeji DVD recordér za 2000,- Kč, který má pouze analogový tuner, takže signál bere ze SENCORU a nahrává mi na 250 GB harddisk. Televizi mám také SENCOR, také byla utopená při povodni ( 1,1 m vody v kuchyni) a kupodivu po vyschnutí ani nepotřebovala opraváře a hraje bez problémů. Teď jsem si koupil přenosný DVD přehrávač s digitálním TV tunerem také zn. SENCOR, abych si ukrátil případné čekání v autě než si ženské obstarají nákupy. V pražském bytě mám DVD recordér SENCOR s 250 GB harddiskem, který má analogový i digitální tuner a 5 +l zvukový výstup. Ten byl v záruční opravě, havarovala DVD šachta, byla velmi hlučná, přestala nahrávat a neuzavírala DVD disk. Po výměně DVD šachty jede bezvadně. Takže když to shrnu : Za tu cenu jsou to dobré přístroje!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]