Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.
prosím o radu, typ na zařízení, FM tuner.
Představoval bych si něco jednoduchého, i bez displeje, ke kterému bych připojil venkovní FM anténu a výstup zvuku z rádia bych připojil k soundbaru.
Nepíšete, jaké na to máte požadavky a představu o ceně. Klasický FM tuner snad jedině starší použitý. Můžete použít jakýkoli kapesní, neo kabelkový přehrávač se sluchátkovým výstupem, nebo starý telefon s FM rádiem s připojeným napáječem, nebo něco úplně levného:
nebo si třeba zabastlit:
Také je otázka, jestli už spíš nechtít DAB radio, nebo internetové rádio. Také je možné připojit použitý Set top box s TV anténou, tam naladíte také spoustu FM stanic, ale na TV kanálech.
Děkuju za odkazy.
Šlo mě o to, abych neměl v domě další přístroj, další kabely navíc... Mám tento soundbar mall.cz/... a je bohužel bez tuneru. K němu bych chtěl připojit nějaký zařízení, který by nahradilo funkci rádia a zvuk přehrávat přes tento soundbar. Ještě další potíž je, že na kablík z klasického rádia nebo hifi věže chytím jen pár stanic. Mám venkovní rádiovou anténu, takže bych ještě potřeboval přístroj s konektorem na anténní kabel.
Nějak zvlášť se v těchto přístrojích neorientuji, to internetové rádio hraje i tam, kde není přístup k internetu?
Moc díky za Vaše rady...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.