Na mém telefonu p20 lite se dvakrát po sobě stalo, že během noci zmizelo cca 32mb dát. Telefon byl na nabíječce a na WiFi. Ráno telefon hlásí překročení denního limitu, což je 30 MB. Zapátral jsem a zjistil, že data sežral chrome.dnes už se to ne opakovalo, ale proč se toto dělo?
Jinak zkontrolujte, jak jste datově připojený/á, zda na wifi nebo na síť. Nejspíš na síť a pak vám každá automatická aktualizace sežere velké množství dat. Takže datové připojení na síť vypněte a připojujte se na ni, jen když to nutně potřebujete.
PS: Data zmizela.
doplněno 19.01.19 14:57:
@mh23: To já nemohu vědět, to musíš zjistit ty. (Vypnutá wifi?, Žádná wifi v dosahu při aktualizaci? Apod.)
WiFi jede stabilně 24 hodin, výpadky hlasí společnost dopředu. Na telefonu mám v provozu data i WiFi zároveň - přednost má samozřejmě WiFi.jde nějak nastavit veškeré aktualizace jen přes WiFi?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.