Zdravím, budu si kupovat přenosnej reproduktor a lákají mi JBL např tento m.alza.cz/... Myslíte že je to k iphonu dobrá volba? Četl jsem něco o těch kodekech AAC a SBC. Nevím jestli tento reprak podporuje ACC a jestli ne tak by to mělo jit přes SBC bojim se jestli se teda tento reprak vubec k iphonu hodil aby pak nakonec nehral lepe nějakej levnější.Popřípdě jakej vybrat.
Podporuje AAC. Ale pokud chceš kvalitní zvuk, proč si nekoupíš něco s kvalitním zvukem? Tohle je přebasovaný chrchláček... doplněno 19.01.19 13:28: Když už JBL (osobně u BT reproduktorů preferuji SONY, mají lepší parametry vč. zvuku), tak toto je min. o 200% lepší: m.heureka.cz/... doplněno 19.01.19 13:32: Ještě doplním, že jsem oba tyto reproduktory slyšel hrát na vlastní uši, na stejný zdroj signálu. Rozdíl je nepříjemě propastný...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.