Nejste přihlášen/a.
Poraďte mi prosím dcera si chce koupit do ložnice malou TV asi kolem 80 cm až 85 cm. Koupila ale značka byla neznámá a dnes ji vrátila zezelenala obrazovka, V v té spoustě značek se nevyznáme, chce, aby byla v HD a dobrá jednoduchá, a stereo, Jakou značku? LG nebo Samsung, nebo jinou?Poraďte mi. Děkuji v krámech se nabízí jenom to čeho se chtějí zbavit.
Zdravím,
se značkami LG a Samsung neuděláte chybu. Při takovéhle úhlopříčce ani není až tak důležité zda je full HD nebo jen HD ready. Dnes jsou všechny tv stereo. Osobně bych doporučila prohlédnout si dálkový ovladač, některé jsou šílené (příliš tlačítek). A aby měla televize svůj DVB-T tuner, ještě dnes se prodávají tv bez něj, tak pozor. Jinak je to na Vás, připlatíte si za LED nebo stačí jen obyč LCD? Potřebujete HDMI konektory nebo stačí jen scart? Osobně mám lcd LG s tunerem na kabelovou televizi a jsem spokojená. Snad také dobře vyberete.
Pokud mohu doporučit z těch dvou, tak spíš SAMSUNG. Jinak plný souhlas s radou nade mnou. Nemá cenu nějak řešit - HD zbytečné, stereo mají všechny...atd.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.