Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zamrzla obrazovka tabletu, co dál?

Od: janaancincova odpovědí: 10 změna:

Dobrý den, můžete mi, prosím, pomoci? Na tabletu Lenovo se dceři sekla obrazovka, byla rozběhnutá aplikaci Cleaner a stránka překrývá veškeré věci, i když použiji tlačítko power a to vytvoří klasickou obrazovku, je tato překryta, takže vlastně nemám tablet jak ovládnout. Nejde ani vypnout, ani restartovat přes power, jediné co mi jde je vyfotit obrazovku. Nejde mi zobrazit vrchní ovládaci lištu, abych vyplnula wifi apod...Poradíte, prosím, co s tím mohu dělat, jestliže jde o tablet, který nemá žádné jiné tlačítko kromě power, zesilování a nejde ani otevřít baterie (absolutně netuším jak...)?

Zamrzla obrazovka tabletu, co dál?

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Nemá někde opravdu dírku pro resetování? Jestli ne, tak počkat až se vybije a tím vypne. A na nějaký saver se příště vykašlat ;)
janaancincova
hodnocení

to jediné mě napadlo - počkat až se vybije, tak čekám... děkuji ;)

Jak to dopadlo? Čekal bych že za těch pár hodin zapnuté obrazovky už bude vybitý :)
janaancincova
hodnocení

Omlouvam se, ze jsem neodpovedela, uz jsem nebyla na pc... Ano ano, po vybiti jiz vse fungovalo spravne :) Moc moc dekuji a preji hezkou nedeli ;)

hodnocení

0x
Podrzela jste tlačítko Power zmáčknuté po dobu 10-ti sekund?
Pokud ne, zkuste.

hodnocení

0x

Zkoušela jste tlačítko power držet opravdu dlouho (třeba 10sec)? Měl by následovat restart.

janaancincova
hodnocení

ano, i 15 sekund...bohužel nic...

janaancincova
hodnocení

ano, i 15 sekund... :(

hodnocení

0x

Doplňte celý název tableu a můžeme pohledat návod. Osobně bych klidně podržel tlačítko power klidně minutu, abych se ujistil, že nic než bych začal zkoumat další možnosti. ;)

Poslední možností je HARD RESET do továrního nastavení. Na to pozor. Je to tlačítko power a hlasitost +, ale přišli byste o všechny aplikace, maily apd. To dobře zvažte.

Jinak počkat až se zcela vybije = reset, je taky asi možnost.

janaancincova
hodnocení

děkuji, to mě taky napadlo, vše jak píšete - typ tabletu bohužel neznám... a tlačítko power+hlasitost zde funguje jako fotoaparát...tak zkusím tu minutu :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]