Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, můžete mi, prosím, pomoci? Na tabletu Lenovo se dceři sekla obrazovka, byla rozběhnutá aplikaci Cleaner a stránka překrývá veškeré věci, i když použiji tlačítko power a to vytvoří klasickou obrazovku, je tato překryta, takže vlastně nemám tablet jak ovládnout. Nejde ani vypnout, ani restartovat přes power, jediné co mi jde je vyfotit obrazovku. Nejde mi zobrazit vrchní ovládaci lištu, abych vyplnula wifi apod...Poradíte, prosím, co s tím mohu dělat, jestliže jde o tablet, který nemá žádné jiné tlačítko kromě power, zesilování a nejde ani otevřít baterie (absolutně netuším jak...)?
Doplňte celý název tableu a můžeme pohledat návod. Osobně bych klidně podržel tlačítko power klidně minutu, abych se ujistil, že nic než bych začal zkoumat další možnosti.
Poslední možností je HARD RESET do továrního nastavení. Na to pozor. Je to tlačítko power a hlasitost +, ale přišli byste o všechny aplikace, maily apd. To dobře zvažte.
Jinak počkat až se zcela vybije = reset, je taky asi možnost.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.