Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zapojení IEC320 C14

Od: tomi* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, dorazil mi z Ali IEC320 C14 a potřebuji si ujistit, že jsem ho správně zapojil. Bude jim, zapíná a vypínat spínaný zdroj 36V5A když tak mě opravte děkuji všem za pomoc.

Ali: aliexpress.com/...

Zapojení IEC320 C14
Zapojení IEC320 C14 #2
Zapojení IEC320 C14 #3

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

tomi*
hodnocení

Nikdo neporadí?

ja1
hodnocení

0x

Propípněte si ještě raději vypínač ať víte které dvojice kontaktů jsou spínány, teď z hlavy nevím jak tyhle mají kontakty uspořádány (aby nenastal po zapnutí zkrat).

tomi*
hodnocení

Při zapnutí v poloze ON (obrázek) multi. pípá, když dám OFF multi. nepípá. Je to v pořádku?

Zapojení IEC320 C14 #4

tomi*
hodnocení

Zapojení funguje bez zkratu jen mi vadí, že vypínač svítí i ve vypnutém stavu.

Pokud svítí pořád, je zapojený naopak. Musíte prohodit vstup a výstup vypínače. Signalizační doutnavka je na těch kontaktech, které jsou dál od sebe (jsou tam i vidět drátky vedoucí k doutnavce).
tomi*
hodnocení

Děkuji za odpověď otestuji.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]