Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde google play

Od: hell* odpovědí: 9 změna:

dobry den mam koupeny novy telefon nejde mi google play pise prihlaseni se nepodarilo internet jsem zapla funguje a ukazuje to to same vubec me nepusti se prihlasit na google prosim poradte.predem dekuji za odpovedi.zkousela jsem restat nic.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

To je zase něco. Máte Google účet? Jak se vám nedaří přihlásit, přes login telefonu, nebo mailu? Z počítače se na Google přihlásíte?

hell*
hodnocení

dobry den s pocitace se prihlasim normalne i na dalsich tablet,manzeluv mobil,mladyho mobil vse jsem odzkousela.pres telefon mobil se nejde prihlasit

rv*
hodnocení

0x

U nového mobilu musíte projít úvodním nastavením, úspěšným přihlášením se u google a třeba i přenesením všech aplikací dle předchozího telefonu.

Pokud si nejste jista, že vše proběhlo, dejte mobil do továrního nastavení a projděte to znovu.

hell*
hodnocení

zkouseno i tovarni nastaveni a porad nic

hodnocení

0x
Je to mobil z oficiální distribuce, nebo nějaká šedivka na inzerát kde dovozce přehrál ROM aby doplnil češtinu? Některé unofficial rom neobsahují googleapps a ty se musí během flashovani doinstalovat. Jinak bez googleplay se dá žít. Mobil si aspoň nestahuje aktualitace na pozadí bez ohledu na placená data. Jestli ti jde jen o stažení pár aplikací stačí v adrese aplikace třeba na počítači změnit dvě oo v google na dl a apku si stáhneš i bez požehnání google.
Áánéébó..dohnáno ad absurdum, nemáš to náhodou Iphone?

hodnocení

0x
Při prvotním oživení mobilu(nebo po továrním nastavení) se přeci v průvodci zadává účet googlu - mail a heslo. To proběhlo vpořádku? Značka a model telefonu by radu značně zjednodušily.

hodnocení

0x

Včera po zakoupení staršího redmi S2 - tovární nastavení, registrace, aktualizace aplikací a firmware... vše ok. Pak pokus o instalaci dvou app na googleplay - seklo se a nešlo instalovat. Pokus o aktualizaci google play - bez úspěchu (i když to chtěl sám telefon). Přitom web byl funkční.

Další tovární nastavení, přihlášení k účtu, aktualizace systémových APP - ok, opětovné přihlášení do googleplay - nic. Dva restarty a najednou dvě aplikace byly nainstalovány...

Vše na jedné wifině, kdy na druhém telefonu jsem mezi pokusy brouzdal po netu. Až po 3 hodinách opakovaných pokusů s přestávkami se to rozjelo - vše instalováno, aktuální, funkční.

Vám poradit nelze - prostě jen zkoušejte... Pokud se nezadaří, můžete zkusit servis u svého operátora (pokud tu značku mobilu prodává), případně servis mobilů nebo reklamaci.

still10k*
hodnocení

0x

Zkuste založit fungl nový účet na Google a s ním se přihlásit v mobilu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]