Nejste přihlášen/a.
dobry den mam koupeny novy telefon nejde mi google play pise prihlaseni se nepodarilo internet jsem zapla funguje a ukazuje to to same vubec me nepusti se prihlasit na google prosim poradte.predem dekuji za odpovedi.zkousela jsem restat nic.
Včera po zakoupení staršího redmi S2 - tovární nastavení, registrace, aktualizace aplikací a firmware... vše ok. Pak pokus o instalaci dvou app na googleplay - seklo se a nešlo instalovat. Pokus o aktualizaci google play - bez úspěchu (i když to chtěl sám telefon). Přitom web byl funkční.
Další tovární nastavení, přihlášení k účtu, aktualizace systémových APP - ok, opětovné přihlášení do googleplay - nic. Dva restarty a najednou dvě aplikace byly nainstalovány...
Vše na jedné wifině, kdy na druhém telefonu jsem mezi pokusy brouzdal po netu. Až po 3 hodinách opakovaných pokusů s přestávkami se to rozjelo - vše instalováno, aktuální, funkční.
Vám poradit nelze - prostě jen zkoušejte... Pokud se nezadaří, můžete zkusit servis u svého operátora (pokud tu značku mobilu prodává), případně servis mobilů nebo reklamaci.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.