Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zdvojení souborů v mobilu

Od: anonyyyyym odpovědí: 3 změna:

Pls pomoc :( Najednou zničeho nic se mi hry zdvojily takze je tam mam dvakrat a nevim co stim a nejdou smazat pise to Operace se nezdařila vůbec nevim co stim pls byl bych vděčný kdyby se to dalo nějak odstranit :( Telefon mam SE v630i

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

pepyk93*
hodnocení

2x

Doporučoval bych úplně vše (pam. kartu i to co je v telefonu) zálohovat do PC a potom zformátovat pam.kartu i telefon (trojhmatem).;)

doplněno 23.11.09 16:47:

A pokud nemáš na hry instalační soubory,tak počítej s tím,že o ně přijdeš.

Tvůj problém může být působen čímkoliv.To co jsem ti poradil by ten problém mělo určitě odstranit...;)

anonyyyyym
hodnocení

jo neco takovyho sem jednou zkousel myslim a smazalo se mi vsechno v telefonu ale to co bylo zdvojeny mi tam porad zustalo :D a nejhorsi je ze mam zdvojeny i ty hry co nejdou smazat ktery tam uz byli kdyz sem kupoval telefon :(

pepyk93*
hodnocení

0x

To se mi nějak nelíbí.*sok*

Že by na to nestačil formát? *ee*

Opravdu jsi formátoval vše? Paměťovou kartu i telefon?

doplněno 23.11.09 16:55:

Píšeš že jsi to jednou zkoušel,tak to zkus znovu.;)Třeba to půjde.Opravdu formátuj vše!

Opravdu se divím,protože formát zabere snad úplně na vše.Kompletně vše smaže,takže nevím,přoč to tam zůstalo.

To odporuje všem přírodním (i technickým) zákonům...:D

Potom už nevím.Zbývá jedině servis.Ovšem abys neměl problém,pokud ty hry byly nelegálně stažené...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]