Nejste přihlášen/a.
Pls pomoc Najednou zničeho nic se mi hry zdvojily takze je tam mam dvakrat a nevim co stim a nejdou smazat pise to Operace se nezdařila vůbec nevim co stim pls byl bych vděčný kdyby se to dalo nějak odstranit
Telefon mam SE v630i
Doporučoval bych úplně vše (pam. kartu i to co je v telefonu) zálohovat do PC a potom zformátovat pam.kartu i telefon (trojhmatem).
A pokud nemáš na hry instalační soubory,tak počítej s tím,že o ně přijdeš.
Tvůj problém může být působen čímkoliv.To co jsem ti poradil by ten problém mělo určitě odstranit...
To se mi nějak nelíbí.
Že by na to nestačil formát?
Opravdu jsi formátoval vše? Paměťovou kartu i telefon?
doplněno 23.11.09 16:55:Píšeš že jsi to jednou zkoušel,tak to zkus znovu.Třeba to půjde.Opravdu formátuj vše!
Opravdu se divím,protože formát zabere snad úplně na vše.Kompletně vše smaže,takže nevím,přoč to tam zůstalo.
To odporuje všem přírodním (i technickým) zákonům...:D
Potom už nevím.Zbývá jedině servis.Ovšem abys neměl problém,pokud ty hry byly nelegálně stažené...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.