Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Obraz na staré televizi

Od: hejbr* odpovědí: 4 změna:

Zdravím, koupil jsem dnes malou televizi, která má 5.5" dispej a je na 12V. Koupil jsem jí a rozchodil. Tedy, aspoň myslím. Když jí zapnu, normálně naběhne zrnění. Jenže, nemám jak tam přivest obraz. Mám settopbox, ale ten má výstup SCART a pak konektor, který je podobný jako od antény a je na něm napsáno "To TV". A na malé televizce je jen možnost připojení Externí antény. Je nějaká možnost připojení? Nebo nějaký obvod zbastlit, který by fungoval, že bych ho zapojil do napájené antény a výstup z antény bych přivedl do televize? Nemusí to být složitý převod, televize je stejně černobílá. Prosím prosím pomoc :/ Značka settopboxu je "Strong srt 5006". Předem díky za odpověď.

P.S.: Ještě jsem si vzpomněl, externí anténa, který je tam vidět na zadní straně je udělaná stylem 3,5mm mono jacku.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

A ta televize umí co? Asi jen analogové vysílání.

Musíte sehnat set top box s modulátorem. Vypadá to že pár se jich dá koupit i na DVB-T2

televiznicentrum.cz/...

Anténu připojíte do ANT IN a televizi připojíte do RF OUT.

Na televizi musíte potom naladit takový kanál, na jakém set top box vysílá modulovaný signál.

doplněno 10.01.19 22:00:

a budete do toho jacku potřebovat ještě takovou propojku

velkoobchod.conrad.cz/...

Za mě teda... není lepší koupit za pár stovek normální jetou televizi, než se dívat na 15 cm displej?

hejbr*
hodnocení

Tu televizi jsem koupil za 20 korun, protože byla nefunkční. Tak jsem myslel, že bych zbastlit jen nějaký obvůdek a bylo by.

petervis.com/...

Tohle je ona.

hejbr*
hodnocení

To určitě je lepší, já mám doma televizi, jen jsem prostě chtěl jí zprovoznit, samozřejmě že se na tom nechci dívat :D

pavelka*
AV signál můžete modulovat přes staré video...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]