Nejste přihlášen/a.
Zdravím, koupil jsem dnes malou televizi, která má 5.5" dispej a je na 12V. Koupil jsem jí a rozchodil. Tedy, aspoň myslím. Když jí zapnu, normálně naběhne zrnění. Jenže, nemám jak tam přivest obraz. Mám settopbox, ale ten má výstup SCART a pak konektor, který je podobný jako od antény a je na něm napsáno "To TV". A na malé televizce je jen možnost připojení Externí antény. Je nějaká možnost připojení? Nebo nějaký obvod zbastlit, který by fungoval, že bych ho zapojil do napájené antény a výstup z antény bych přivedl do televize? Nemusí to být složitý převod, televize je stejně černobílá. Prosím prosím pomoc :/ Značka settopboxu je "Strong srt 5006". Předem díky za odpověď.
P.S.: Ještě jsem si vzpomněl, externí anténa, který je tam vidět na zadní straně je udělaná stylem 3,5mm mono jacku.
A ta televize umí co? Asi jen analogové vysílání.
Musíte sehnat set top box s modulátorem. Vypadá to že pár se jich dá koupit i na DVB-T2
Anténu připojíte do ANT IN a televizi připojíte do RF OUT.
Na televizi musíte potom naladit takový kanál, na jakém set top box vysílá modulovaný signál.
a budete do toho jacku potřebovat ještě takovou propojku
Za mě teda... není lepší koupit za pár stovek normální jetou televizi, než se dívat na 15 cm displej?
Tu televizi jsem koupil za 20 korun, protože byla nefunkční. Tak jsem myslel, že bych zbastlit jen nějaký obvůdek a bylo by.
Tohle je ona.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.