Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přehrávání IPTV přes Chromecast

Od: zajda888® odpovědí: 5 změna:
Pěkný večer,
popis situace: domácí WiFi,Chromecast 2,hloupá TV,mobil s Androidem a aplikací Google Home,mail pro chromecast u gmail.com
Na telefonu zvolena aplikace Skylink Live,vše funguje jak má,programy hrají, "zrcadlí" se v TV.
Problém: zvolím aplikaci LepšíTV,na telefonu hraje ale nemám na displeji ikonku pro "poslání" signálu do chromecastu.
LepšíTV je aktivována na jiném mailu než Gmail ale to snad problém není.
Není LepšíTV chromecastem podporována? Nebo kde je problém?
Díky za info

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Aplikace LepšíTV nepodporuje streamování obsahu přes Chromecast.
V tomto doporučím aplikaci ohodnotu na Google Play a připsat připomínku na chybějící streamování. Je pak možné, že se v následujících updatech objeví.

hodnocení

No, kdybych tu appku na Google play našel, tak bych to tam napsal:)
Jenže já ji tam nemám.

hodnocení

0x

Myslím si,že práve to,že nejde, je Lepšia TV aktivována na inom emailu ako je gmail. Chromecast je produkt s podporou Googlu a Android tiež,čiže sa pravdepodobne nesynchronizuje.

tomas11*
hodnocení

0x

myslím že jste špatně koukal

doplněno 11.01.19 12:21:

Ideální je kontaktovat technickou podporu přes web www.lepsi.tv, tam určitě problém vyřešíme.

Toto tam sami v odpovědích nabízejí.

Přehrávání IPTV přes Chromecast
hodnocení

Už jsem to někde objevil, že zatím chromecast nepodporují.
V Google play aplikaci skutečně nemám, díval jsem se dobře, musel jsem ji stáhnout odjinud. Ale to není důležité a není to předmětem otázky.
Zatím jsem to musel vyřešit tak, že přijímám na notebooku a přes VGA pouštím do telky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]