Pěkný večer, popis situace: domácí WiFi,Chromecast 2,hloupá TV,mobil s Androidem a aplikací Google Home,mail pro chromecast u gmail.com Na telefonu zvolena aplikace Skylink Live,vše funguje jak má,programy hrají, "zrcadlí" se v TV. Problém: zvolím aplikaci LepšíTV,na telefonu hraje ale nemám na displeji ikonku pro "poslání" signálu do chromecastu. LepšíTV je aktivována na jiném mailu než Gmail ale to snad problém není. Není LepšíTV chromecastem podporována? Nebo kde je problém? Díky za info
Aplikace LepšíTV nepodporuje streamování obsahu přes Chromecast. V tomto doporučím aplikaci ohodnotu na Google Play a připsat připomínku na chybějící streamování. Je pak možné, že se v následujících updatech objeví.
Myslím si,že práve to,že nejde, je Lepšia TV aktivována na inom emailu ako je gmail. Chromecast je produkt s podporou Googlu a Android tiež,čiže sa pravdepodobne nesynchronizuje.
Už jsem to někde objevil, že zatím chromecast nepodporují. V Google play aplikaci skutečně nemám, díval jsem se dobře, musel jsem ji stáhnout odjinud. Ale to není důležité a není to předmětem otázky. Zatím jsem to musel vyřešit tak, že přijímám na notebooku a přes VGA pouštím do telky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.